Μουσικό Σχολείο Αλίμου: Συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη για τα προβλήματα




kapataismousiko

Την Tρίτη 05/07/2016 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Π.Ε. Νοτίου Τομέα Αθηνών, του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, Χρήστου Καπάταη με τον Διευθυντή του Μουσικού Σχολείου Αλίμου, κ. Πουή Κωνσταντίνο, την Υποδιευθύντρια κ. Σαλτού Αντιγόνη, τα μέλη του Συλλόγου καθηγητών κ.κ. Μαλαφή Ιωάννη και Ζεπάτου Βασιλική, όπως επίσης και με τον Γραμματέα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Μιχαλάτο Ευάγγελο.

Οι αντιπρόσωποι της σχολικής κοινότητας ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη για την ανεπάρκεια των υποδομών του Σχολείου. Πρόκειται για το μοναδικό Μουσικό Σχολείο στη Νότια Αθήνα το οποίο εξυπηρετεί τις ανάγκες 350 μαθητών με σοβαρές κτιριακές ελλείψεις. Επίσης αναφέρθηκε η μεγάλη ζήτηση από πλευράς των μαθητών, για φοίτηση στο Μουσικό Σχολείο κάτι το οποίο καθίσταται αδύνατον λόγω της έλλειψης αιθουσών.

Ο Αντιπεριφερειάρχης από την πλευρά του δήλωσε πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας αλλά και με τους Δήμους της Π.Ε. Νοτίου Τομέα, ώστε να βρεθεί λύση για την φοίτηση περισσότερων μαθητών στο Μουσικό Σχολείο και στην εκπαίδευση των μαθητών με τον πλέον επαρκή και σύγχρονο τρόπο, σε κατάλληλες κτιριακές συνθήκες.

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.