Καταγγελία για το πάρκινγκ στην Α’ πλαζ Βούλας




south-coast2
(Dimitris Maltezos – Το Forum των 3Β)

Μόλις είχα inbox μια καταγγελία για το παρκινγκ της Α πλαζ Βουλας.
Μια κυρία αρνήθηκε να δώσει το κλειδί στον παρκαδόρο και δεχτηκε κάποιες “ασαφείς απειλές” όπως π.χ. μπορεί θα βρει το αυτοκίνητο της κλεισμένο από άλλο κ όντως χθες μετά από το περιστατικό πίσω από το αυτοκίνητο της ήταν μια μηχανή κ δεν μπορούσε να φύγει!
Η συγκεκριμένη κυρία που μου το έγραψε είναι ιδιαίτερα σοβαρη και αξιόπιστη.
Υπάρχουν αντίστοιχα περιστατικά στην Α΄πλαζ??

Fotis Pot Εγω που παρκαρα μια μερα ηρθε εναα παιδι παρκαδορος και μου λεει που παατε κυριε και του απαντω για μπανιο γιατι πιος ρωταει και μου λεει οτι θα πρεπει να αφησω το κλειδι σε αυτον και δε μπορω να παρκαρω οπου θελω..του λεω φιλε μου ειναι δημοσιος χωρος εχει παρα πολλες κενες θεσεις και το κλειδι δε σου το αφηνω!μπενω με τη γυναικα μου στη πλαζ και μας ακολουθησε μεχρι την εισοδο και δε πηρε το βλεμμα του απο πανω μας!την επομενη μερα παλι τα ιδια..παρκαρω και ερχεται ο ιδιος και μου ελεγε δε με σεβαστηκες εχθες και εβαλες το αμαξι οπου βρηκες(τουλαχιστον 30 κενες θεσεις επειδη ηταν καθημερινη) και ειχες και υφος και δε μου εδινες σημασια και μπορει το αμαξι σου να παθει ζημια και θα κατηγωρεις εμενα μετα….κατι κουλαα οτι να’ναι!!του λεω φιλε μου αμα βρω το αμαξι γρατζουνισμενο η χτυπημενο κααι εχει γινει εσκεμμενα τοτε τι να σου πω?συγχαρητηρια!!!!μετα του λεω παντος αν θες μπορουμε να καλεσουμε την αστυνομια να μας το λυσει….μολις του ειπα αστυνομια μου λεει εχεις δικιο νταξει πηγενε να κανεις το μπανακι σου και ολλα καλα!

Sofia Kokkalara χαμός γίνεται παντού με τέτοιες περιπτώσεις, εγώ, με μια παρέα, πήγαμε το προηγούμενο Σάββατο στο μπαράκι Roubirossa( το πρώην Αμμος, ντε, στον Άλιμο) ο οδηγός έδωσε το κλειδί στους παρκαδόρους, κι όταν πήγαμε να φύγουμε το αμάξι ΔΕΝ ΆΝΟΙΓΕ! πώς το χανε μπλοκάρει δεν ξέρω..καλέσαμε οδική βοήθεια και με επέμβαση δύο ωρών(σχεδόν ξηλώσαμε την πόρτα) ανοίξαμε το αυτοκίνητο απασφαλίζοντας το μ ένα έμβολο από μέσα…αλλιώς θα ήθελε μηχανικό…αυτά με τα πάρκινγκ και τα τσογλάνια που εμπιστεύεσαι τ αυτοκίνητό σου για να χεις το κεφάλι σου ήσυχο και καλά…

Mirca Vallianou Εγώ μία φορά πήγα.. Ο νεαρός ήταν ευγενέστατος γελαστός & μου είπε δεν είστε υποχρεωμένη να δώστε κάτι..!!
Η αλήθεια δυστυχώς με τα κλειδιά είναι ένα θεματάκι… & όταν σου έχουν κλέψει 2 αυτοκίνητα…!!!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.