Μικρές πράξεις που μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο (ΕΙΚΟΝΕΣ)
 alexme

(Alex Megas) ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣHΣ

Κερδίζω μικρές μάχες με τους μεγάλους αντίπαλους που λέγονται παρακμή και δημοσία διοίκηση, ειναι σίγουρο ότι δεν μου φτάνει αυτή η ζωή για να κερδίσω τον πόλεμο αλλά το παλεύω να κερδίσω όσο γίνετε πιο πολλές μάχες.
Επί πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα στην Λ. Βουλιαγμένης και στην Λ. Ποσειδώνος σε κεντρικές διασταυρώσεις και σε διαβάσεις πεζών ήταν δυο σιδερένια απομεινάρια από τρακαρισμένες κολόνες δημοσίου φωτισμού πολύ επικίνδυνα για πεζούς που περνούν την διάβαση και οδηγούς κυρίως μοτοσικλετών και ποδηλάτων . Μετά από πολύ αλληλογραφία. τηλέφωνα με επιμονή και υπομονή κατάφερα να τους υποχρεώσω να κάνουν το καθήκον τους, τοποθέτησαν καινούργιες κολόνες φωτισμού με αποτέλεσμα να απομακρυνθούν τα επικίνδυνα σιδερά (απομεινάρια κολόνας) και να βελτιωθεί ο φωτισμός στην διασταύρωση.
Δεν χρειάζεται να προβαίνουμε σε μεγάλες, ηρωικές πράξεις για να συμμετέχουμε στη διαδικασία της αλλαγής. Μικρές πράξεις, όταν πολλαπλασιάζονται από εκατομμύρια ανθρώπους, μπορούν να αλλάξουν τον κόσμο.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.