Άγιος Δημήτριος: Διεθνές ενδιαφέρον για το Δημοτικό Λαχανόκηπο
laxano

Επίσκεψη στο Δημοτικό Λαχανόκηπο, πραγματοποίησε την Πέμπτη 30-6-2016 ο Καναδός καθηγητής Robert France.
Ο Robert France είναι πρώην καθηγητής στο Σχολή Σχεδίου του Χάρβαρντ και τώρα είναι στο πανεπιστήμιο Dalhousie στον Καναδά.
Είναι επίσης ο συγγραφέας πολλών βιβλίων σχεδιασμού, με πιο πρόσφατο το «Ολοκληρωμένη Αστική Γεωργία: Προηγούμενα παραδείγματα, πρακτικές, προοπτικές» και τώρα είναι στη διαδικασία να κάνει κάποιες επιτόπιες επισκέψεις για ένα υπό έκδοση βιβλίο σχετικά με την αναγέννηση της αστικής γεωργίας.

Αυτός ήταν και ο λόγος της επίσκεψής του στο Λαχανόκηπο.Έγινε ξενάγηση στο χώρο, μίλησε με καλλιεργητές, απαντήθηκαν ερωτήσεις και πήρε σχετικές φωτογραφίες.

Στο υπό έκδοση βιβλίο του θα υπάρχει σχετικό αφιέρωμα. Τον καθηγητή που συνόδεψε η κ. Θεοδοσία Ανθοπούλου, αν. καθηγήτρια του Παντείου Πανεπιστημίου, υποδέχτηκαν στο λαχανόκηπο, καλλιεργητές και η εντεταλμένη σε θέματα περιβάλλοντος Δημοτική Σύμβουλος, κ. Αικατερίνη Ασημακοπούλου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.