Με “Το κυνήγι του κλέφτη” του Άλφρεντ Χίτσκοκ, κάνει έναρξη το “Cine Πανόραμα” (VIDEO)
kinigiklefti

“Cine Πανόραμα… θερινής νυκτός” και φέτος, με την ίδια ξεχωριστή φροντίδα και θέα, στο δώμα της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αγίου Δημητρίου.“Ή συμμορφώνεστε ή φεύγετε” – Tελεσίγραφο του Δήμου Αλίμου για την κακοποίηση του παραλιακού μετώπου

Προβολές κάθε Πέμπτη και Κυριακή, ώρα 21:00, με ελεύθερη είσοδο (και σειρά προτεραιότητας από τις 20:15).

Φέτος θα λειτουργήσει και ανταλλακτική βιβλιοθήκη, όποτε μπορείτε να ανταλλάξετε ένα αγαπημένο και διαβασμένο, με κάποιο άλλο βιβλίο, αρκεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Επίσης, σε κάθε προβολή θα γίνεται κλήρωση βιβλίων.

Έναρξη την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 με το έργο του Άλφρεντ Χίτσκοκ “Το κυνήγι του κλέφτη”.

Αγίου Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17,  δώμα.

Συνοπτική κριτική
Έχει ενδιαφέρον πως ένα αστυνομικό μπεστ σέλερ της σειράς, καθαρά ψυχαγωγικό κι ευκολοδιάβαστο, μετατρέπεται μπροστά στην κάμερα του ιδιοφυούς σκηνοθέτη σε απολαυστικό παιχνίδι κλεφτών και αστυνόμων, το οποίο είναι στημένο πάνω στο μόνιμο χιτσκοκικό μοτίβο του αθώου/ενόχου, κρύβει ένα σωρό αναφορές σε ασυνείδητες επιθυμίες, απωθημένα και νευρώσεις, αφηγούμενο παράλληλα μια “κρυφή” ιστορία σεξουαλικής ενηλικίωσης. Ο Χίτσκοκ τα χειρίζεται όλα αυτά και άλλα τόσα (ο πολλαπλός ρόλος των κοσμημάτων, το ερωτικό σασπένς, η σημειολογία του φαγητού) με διαβολεμένο κέφι και αξεπέραστη βιρτουοζιτέ, σε μία από τις πιο ανάλαφρες, παιχνιδιάρικες στιγμές του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.