Πώς εξαφάνισε το ΤΑΙΠΕΔ τους ανταγωνιστές του Λάτση
latsisaero

(Του Κασσιανού Τζέλη – realnews.gr)

«Αδιαφανής διαδικασία που οδήγησε σε… ένα καζίνο» και σε μια «προκλητικά εξευτελιστική τιμή πώλησης, που στην πραγματικότητα είναι μικρότερη από αυτή που ανακοινώθηκε», ενώ «αγνοήθηκε από το ΤΑΙΠΕΔ βελτιωμένη πρόταση των Αγγλων που θα οδηγούσε σε πολύ μεγαλύτερο τίμημα».

Με αυτόν τον τρόπο, μεταξύ άλλων, περιγράφει την υπόθεση του Ελληνικού, μιλώντας στη Realnews, ο Γιάννης Περρωτής, ο οποίος διετέλεσε επενδυτικός σύμβουλος του Κατάρ για την παραχώρηση του «φιλέτου της Μεσογείου», στην αρχική φάση του διαγωνισμού.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Λίγες ημέρες μετά την υπογραφή του μνημονίου συνεννόησης μεταξύ ΤΑΙΠΕΔ και Lamda Development του Ομίλου Λάτση, ένα από τα πιο έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγοράς ακινήτων και επικεφαλής του ομίλου Atria – CBRE, θεωρούμενος ως ένας από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παρόχους συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών real estate στην Ελλάδα, μιλάει στην «R» και ρίχνει φως στη «θολή διαδρομή» που οδήγησε στη συμφωνία πώλησης του Ελληνικού για 99 χρόνια, έναντι μόλις 915 εκατ. ευρώ.

Ο Γ. Περρωτής περιγράφει ως «αδιαφανή τη διαδικασία του διαγωνισμού που ξεκίνησε το 2012 και μέσα από κρίσιμες αλλαγές όρων ευνόησε τελικώς τη Lamda Developmet».

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.