Έγκλημα στα Λιμανάκια: “Ξαναχτίζουν” το πρόσωπο του πτώματος για να μπορεί να αναγνωριστεί




blokovoul

Ψηφίδα με ψηφίδα και κάτω από ειδική ηλεκτρονική επεξεργασία αναμένεται να ξεκινήσει στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, η προσπάθεια ανασύνθεσης των δομικών και μορφολογικών χαρακτηριστικών του προσώπου, στο απανθρακωμένο πτώμα της Βουλιαγμένης, ώστε να επανέλθει η εικόνα του πριν η φωτιά αναλάβει το καταστροφικό της για την έρευνα έργο.

Παρότι πέρασαν τόσες ημέρες από το πρωί της περασμένης Τετάρτης όταν και βρέθηκε το πτώμα από ψαράδες καμένο πάνω σε κάποια βράχια στα λιμανάκια της Βουλιαγμένης, δεν έχει αναγνωριστεί. Η αστυνομία εκτιμά πλέον πως πρόκειται για Έλληνα ηλικίας μεταξύ 30 έως 40 χρόνων. Ωστόσο, δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα δήλωση εξαφάνισης ατόμου  οπουδήποτε στην Ελλάδα που να ταιριάζει στο προφίλ του θύματος, ενώ διαπιστώθηκε προσπάθεια του δράστη να κάψει εκτός από το πρόσωπο και τα δάχτυλα του νεκρού όπως ήδη έχει γράψει το bloko.gr, ώστε να καταστεί δύσκολη η λήψη και η συγκριτική παραβολή αποτυπωμάτων.

Έχουν παρθεί κάποια τέτοια ίχνη, όμως δεν αποδίδουν έστω και κατά προσέγγιση αποτέλεσμα, που ούτως ή άλλως θα κρινόταν ως αναξιόπιστο, αλλά θα έδινε κατεύθυνση.

Μπροστά στο αδιέξοδο, οι αξιωματικοί της ασφάλειας προσανατολίζεται όπως αναφέρθηκε ήδη στην τακτική ψηφιακής εργαστηριακής ανασύνθεσης της εικόνας του προσώπου, την οποία θα δημοσιοποιήσουν απευθυνόμενοι σε όσους αναγνωρίσουν ή του θυμίζει κάποιον άνθρωπο που να του μοιάζει.

Θυμίζουμε ότι με παρόμοια τακτική εξιχνιάστηκε τον Φθινόπωρο του 2013, το εξίσου ανατριχιαστικό έγκλημα με τεμαχισμό μιας ηλικιωμένης γυναίκας, μέλη της οποίας είχαν βρεθεί διάσπαρτα σε κάδους απορριμμάτων στην περιοχή της Ραφήνας.

Η 84χρονη βρέθηκε  τεμαχισμένη στις 23 Αυγούστου 2013, το σκίτσο με το εκμαγείο του προσώπου, αυτό που βλέπουμε στις οθόνες, δόθηκε από την αστυνομία στις 9 Σεπτεμβρίου και το αποκρουστικό έγκλημα εξιχνιάστηκε μια εβδομάδα αργότερα, στις 16 Σεπτεμβρίου, όταν ομολόγησε πως την είχε σκοτώσει ο 28χρονος εγγονός της.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.