Επίσκεψη Κινέζων αξιωματούχων στη Γλυφάδα
glyfakine (1)

Αντιπροσωπεία υψηλόβαθμων κυβερνητικών αξιωματούχων της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, από την πόλη Hefei, πρωτεύουσα της Επαρχίας Anhui (Ανατολική Κίνα), έγινε δεκτή από τη δημοτική αρχή Γλυφάδας. Επικεφαλής της οκταμελούς αποστολής ήταν ο Πρόεδρος της Βουλής του Λαϊκού Κογκρέσου του Ανχούι, κ. Xiong Jianhui.

Είναι η τρίτη φορά που αντιπροσωπεία από τη συγκεκριμένη Επαρχία επισκέπτεται τη Γλυφάδα, καθώς ήδη από τον περασμένο χρόνο οι δύο πόλεις έχουν υπογράψει σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας. Σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενισχυθεί αυτή η φιλία που έχει ξεκινήσει μεταξύ των δύο πόλεων και να διερευνηθούν τρόποι ενδυνάμωσης και εμβάθυνσης των διμερών σχέσεων.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, αφού καλωσόρισε τον Πρόεδρο της Βουλής και τους συνεργάτες του, τόνισε την ιδιαίτερη βαρύτητα που έχουν οι ελληνοκινεζικές σχέσεις τόσο για το Δήμο Γλυφάδας, όσο και για τη χώρα συνολικά. Ο κ. Jianhui ευχαρίστησε για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία και διατύπωσε την πεποίθηση πως οι προοπτικές συνεργασίας των δύο πόλεων είναι σημαντικές, ενώ εξέφρασε την επίσημη πρόσκληση της τοπικής κυβέρνησης προς το Δήμο Γλυφάδας για την πραγματοποίηση αδελφοποίησης μεταξύ των δύο Δήμων το φθινόπωρο του 2016.

Παρόντες ήταν επίσης ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στρατής Παναγάκος, η Αντιπρόεδρος του ΚΑΠΠΑ, Μαίρη Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Γκολφ Γλυφάδας, Στέλιος Κουρουπάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων Ορέστης Τσάγκλας. «Η επίσκεψη αυτή αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική στιγμή για τους δύο Δήμους, καθώς ενισχύεται η στρατηγική εξωστρέφειας του Δήμου Γλυφάδας στη βάση της διεθνούς συνεργασίας», τόνισε ο κ. Τσάγκλας.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.