Δεν φεύγουν οι εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά!
agioskosmasaero

Ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, ύστερα από συνάντηση που είχαν για το μέλλον των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, έκαναν την παρακάτω δήλωση:

“Η Κυβέρνηση μετά την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων για την παραχώρηση του παλαιού αεροδρομίου, σε αντίθεση με την αντίστοιχη συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης με την οποία καταργείτο η λειτουργία του αθλητικού πόλου στο νότιο μέτωπο της Αθήνας, πέτυχε τη διατήρηση της λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά εντός του νέου Μητροπολιτικού Πάρκου.

Σύμφωνα με αυτή την εξέλιξη, η μετεγκατάσταση του υπάρχοντος Αθλητικού Κέντρου του Αγίου Κοσμά θα υλοποιηθεί μόλις παραδοθούν προς χρήση οι νέες εγκαταστάσεις που θα κατασκευαστούν από τον ανάδοχο της σύμβασης.

Η Κυβέρνηση διαφυλάσσει έτσι με αποτελεσματικότητα και προοπτική τους αθλητικούς χώρους του νοτίου μετώπου της Αττικής, εξασφαλίζει υψηλού επιπέδου προπονητικούς χώρους για τους Έλληνες αθλητές αλλά και τον μαζικό αθλητισμό και διασφαλίζει την τήρηση των διεθνών υποχρεώσεων της, οι οποίες απορρέουν από διακρατικές συμβάσεις για την προετοιμασία ξένων αθλητών επί ελληνικού εδάφους.

Σύμφωνα με την τελική συμφωνία και το επίσημο κείμενο της σύμβασης παραχώρησης “οι υφιστάμενες σήμερα αθλητικές εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά με όλες τις δραστηριότητες, λειτουργίες και εγκαταστάσεις τους παραμένουν με αντίστοιχες εγκαταστάσεις, εντός του Μητροπολιτικού Πάρκου Πρασίνου και Αναψυχής”.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.