Έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: Έσπειραν το θάνατο σε ένα ολόκληρο τετράγωνο




folesgates

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αγίου Δημητρίου σήμερα εντόπισε δηλητηριασμένα νεκρά ζώα (γάτες και περιστέρια) σε όλο το τετράγωνο των οδών Καράμπαμπα, Κλεάρχου και Σοφ. Βενιζέλου. Δηλαδή οι δρόμοι γύρω από το Δημαρχείο.

Προσέχετε τα δεσποζόμενα ζώα σας και τα αδέσποτα της γειτονιάς σας και φυσικά τα παιδιά σας γιατί δεν ξέρουμε σε τι μορφή είναι το δηλητήριο που έχει χρησιμοποιηθεί.

Παρακάτω θα βρείτε τις δυο αφίσες που έχει ετοιμάσει ο Δήμος, οι οποίες προειδοποιούν για τις ποινές (χρηματικές και φυλάκισης) τους δολοφόνους και κάθε επίδοξο δολοφόνο ζώων. Όποιος θέλει ας εκτυπώσει και ας τις τοποθετήσει στη γειτονιά του προειδοποιώντας για τις ποινές (χρηματικές και φυλάκισης).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

folesagios2

folesagios1

folesagios2

folesagios1

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Έγκλημα στον Άγιο Δημήτριο: Έσπειραν το θάνατο σε ένα ολόκληρο τετράγωνο

  • 28/06/2016 at 11:29 πμ
    Permalink

    Πραγματικα μένω άφωνη…
    το να σκοτωνεις ενα αθωο ζωακι που στην τελικη δε σε ενοχλει καν ειναι το ιδιο σαν να σκοτωνεις εναν ανθρωπο…
    ανθρωποι χωρις νοημοσυνη…κατι τετοιοι ειναι να τους κλεινεις μεσα. ΝΤΡΟΠΗ

    Απαντήστε
  • 29/06/2016 at 7:08 πμ
    Permalink

    Να βρεθούν κσι όχι μονο.τα λεφτά δεν κανουν καλό ώστε να σταματήσει αυτό που λέγεται σαδισμός η φυλακη είναι η λύση όταν αφερεις τόσο απλα μια ζωή σίγουρα κρύβεται πίσω κάτι άλλο ελενξετο και εγώ να βοηθήσω αν χρειαστεί όλοι μας να βοηθήσουν.επιτέλους πρεπει να σταματήσει αυτό κλαιμε κάθε μέρα που νιώθουμε εμείς που αγαπάμε τα ζώα

    Απαντήστε
  • 29/06/2016 at 11:14 πμ
    Permalink

    Και στο τέρμα της Βεργίνας στο τέρμα απο το λεωφορειο του δήμου βρέθηκαν δηλητηριασμένα γατάκια! Να προσέχετε!!κακοί και αψυχοι υπάρχουν παντού τελικά!!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.