Ποιος υγιής άνθρωπος πυροβολεί γάτες στον Άλιμο;




Αν έχετε κάποιες πληροφορίες (ακόμη και ανώνυμα) για το ποιος μπορεί να το έχει κάνει αυτό στείλτε μήνυμα στην σελίδα μας ή στο mail μας [email protected]
Χρειαζόμαστε επειγόντως φιλοξενία / υιοθεσία για να μην ξανακινδυνέψει η ζωή της.

H Μάρθα είναι μια γατούλα που ζει σε μια αποικία στειρωμένων γατιών στην περιοχή Αμπελάκια Αλίμου (Παπανούτσου και Νοεμβρίου 17). Ταΐζεται καθημερινά από εθελοντές και είναι ένα πολύ ανθρωποκεντρικό γατάκι. Χθες βρέθηκε με σκάγια καρφωμένα μέσα στην σπονδυλική της στήλη. Ο κτηνίατρος της παρείχε τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς το ζωάκι είναι καλά.

Να ενημερώσουμε πως βάσει του νόμου 4039/ 2012(Άρθρο 16) Απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ’ αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός. Οι παραβάτες των διατάξεων του άρθρου 16 τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους, χρηματική ποινή από πέντε χιλιάδες ευρώ (5.000€) και διοικητικό πρόστιμο τριάντα χιλιάδες ευρώ (30.000€) για κάθε ζώο και κάθε περιστατικό.

SCARS – Second Chance Animal Rescue Society, Greece

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.