Καλοτάξιδο το νέο λογότυπο




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

Αν και οι πρώην δήμοι Ελληνικού και Αργυρούπολης ενώθηκαν το 2011 ουδείς είχε μεριμνήσει για την δημιουργία ενός ενιαίου λογότυπου που θα εκφράζει την κοινή πλέον πορεία των πρώην δήμων ,την ιστορία, και τον πολιτισμό τους.

Ο νέος δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος γνωστός για τις δικές του ευαισθησίες στον χώρο του πολιτισμού και έχοντας ήδη μεριμνήσει , στο σύντομο διάστημα της θητείας του για την αισθητή αναβάθμιση πολλών δημοτικών κτιρίων και δημόσιων χώρων , δεν θα μπορούσε να μην φροντίσει ώστε ο δήμος να αποκτήσει το ενιαίο πλέον λογότυπό του . Με προσωπική του πρόσκληση και επίβλεψη σε μαθητές και καλλιτέχνες πέρυσι συγκέντρωσε πολλές ιδέες για το νέο λογότυπό μας .

Στο επίκεντρο των περισσότερων βρέθηκε ο Υμηττός της Αργυρούπολης , η παραλία και η θάλασσα του Ελληνικού αλλά και το περιστέρι ως σύμβολο Ειρήνης , Αδελφοσύνης και Αγάπης . Ο Δήμαρχος σε συνεργασία με τον εργαζόμενο του δήμου μας εικαστικό Μπάμπη Χολετσίδη συνέθεσαν τις ιδέες αυτές σ΄ένα σήμα που εμπεριέχει με ζωντανά χρώματα τα σύμβολα της ενιαίας πόλης μας . Αυτό θα είναι το σήμα πλέον του Δήμου μετά από κατά πλειοψηφία απόφαση του Δ.Σ. Αφού η παράταξη του πρώην δημάρχου ούτε αυτό δεν ψήφισε ενώ με χυδαίο της άρθρο εξύβρισε ειρωνικά τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο για την πρωτοβουλία του αυτή .

Εμείς τους συγχωρούμε και κατανοούμε την συμπεριφορά τους αφού δεν μπόρεσαν στην θητεία τους ούτε ένα σήμα να σχεδιάσουν τώρα είναι λογικό να επικρίνουν εμάς που το κάνουμε .

Για το νέο μας λογότυπο ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο!

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.