Σχεδιασμός της αντιπυρικής περιόδου από τον ΣΠΑΥ και τις εθελοντικές ομάδες δασοπυρόσβεσης Υμηττού




Στο Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης συνεδρίασε για πρώτη φορά το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού, (ΣΠΑΥ) τη Δευτέρα, 9 Μαΐου. Η τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδέσμου πραγματοποιήθηκε στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, μετά από πρόταση του Δημάρχου της πόλης και μέλους του Δ.Σ. του ΣΠΑΥ, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου να γίνονται οι συνεδριάσεις εκ περιτροπής προκειμένου να μπορέσουν τα μέλη του Δ.Σ. να γνωρίσουν όλους τους δήμους του συνδέσμου. Η πρόταση υιοθετήθηκε από τη διοικούσα επιτροπή του ΣΠΑΥ και η αρχή έγινε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 Στην αρχή της συνεδρίασης, ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καλωσόρισε τα μέλη του ΣΠΑΥ στο Δήμο και χαιρέτησε την απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής να γίνονται τα συμβούλια εκ περιτροπής και τόνισε πως με τον τρόπο αυτό θα είναι ποιο ενεργή η συμμετοχή στο ΣΠΑΥ, από το σύνολο των μελών του.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Βασίλης Βαλασόπουλος, ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης για την φιλοξενία και έδωσε τα συγχαρητήρια του στον κ. Κωνσταντέλλο για το γεγονός ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες καλείται να διοικήσει τον Καλλικρατικό Δήμο, με τη μαχητικότητα που τον διακρίνει καταφέρνει να διοικήσει το Δήμο με μεγάλη επιτυχία, με οικονομική ευμάρεια και με αποτελεσματικότητα σε όσες δράσεις χρειάζονται για να δημιουργηθεί μια σύγχρονη πόλη. Τέλος, ο κ. Βαλασόπουλος καλωσόρισε και τους δημάρχους που παρευρέθηκαν χωρίς να είναι μέλη του Δ.Σ. και ενημέρωσε το σώμα, πως η πρόταση να γίνει συζήτηση με τους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων ήταν του Δημάρχου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.