Δολιοφθορά στο Λόφο Πανί: Έβαλαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα παιδιών! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα πολύ σοβαρό κρούσμα δολιοφθοράς εξετάζει το αστυνομικό τμήμα Αλίμου, μετά από καταγγελία του δήμου. Άγνωστοι έκοψαν τα συρματόσχοινα του παιχνιδιού στο οποίο σκαρφαλώνουν μικρά παιδιά, θέτοντας σε κίνδυνο τη σωματική τους ακεραιότητα!

Η δολιοφθορά έγινε τα ξημερώματα της Παρασκευής, μια μέρα μετά την ανακοίνωση των εγκαινίων των παιδικών χαρών που θα γίνουν την Κυριακή το απόγευμα. Πριν από ένα μήνα άγνωστοι είχαν ξηλώσει ένα παιχνίδι από το πάρκο σκύλων.

Αμέσως μετά την εγκατάσταση των νέων παιδικών χαρών και τη δημιουργία του πάρκου σκύλων, εκατοντάδες γονείς με τα παιδιά τους επισκέπτονται καθημερινά το Λόφο Πανί. Υπάρχουν κάποιοι που ενοχλούνται από την παρουσία του κόσμου; 

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δήλωσε για περιστατικό:

“Σοβαρό κρούσμα εσκεμμένης δολιοφθοράς, ίσως το πρώτο τέτοιας μορφής, είχαμε την Παρασκευή τα ξημερώματα στο Λόφο Πανί.

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση των εγκαινίων των Παιδικών Χαρών και των εγκαταστάσεων στο Λόφο Πανί, άγνωστοι κατέστρεψαν το σχοινοπολύγωνο με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού.

Δεν μιλάμε πλέον για έναν βανδαλισμό της “κλασικής” μορφής, αλλά για ηθελημένη, τεχνικά εκτελεσμένη καταστροφή δημοτικής περιουσίας, με ηλεκτρικό εξοπλισμό (είτε με ρεύμα από γεννήτρια, είτε επαναφορτιζόμενο).

Mε το πριόνισμα/κόψιμο των συρματόσχοινων, το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε “παγίδα”: υπήρχε σοβαρότατη πιθανότητα όλη η κατασκευή να πέσει, σε περίπτωση που τα παιδιά προσπαθούσαν να σκαρφαλώσουν. Φαντάζεστε τι θα γινόταν τότε… Όποιος το έκανε, δεν υπολογίζει την ανθρώπινη ζωή, και μάλιστα των μικρών παιδιών…

Ο Δήμος μας κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων και η Αστυνομία ανέλαβε αυτεπάγγελτη έρευνα για τους δράστες. Ταυτόχρονα, εργαζόμαστε ήδη πυρετωδώς, ώστε οι φθορές να αποκατασταθούν.

Ελπίζω ότι όλες οι Δημοτικές Παρατάξεις και φυσικά όλοι οι Φορείς της πόλης μας θα πάρουν δημόσια θέση, καταδικάζοντας τέτοιες ενέργειες, που στρέφονται κατά της κοινωνίας, της ασφάλειας των παιδιών και της δημοτικής περιουσίας”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Λόφος Πανί: Βανδαλισμός στο πάρκο των σκύλων (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΙΝΙΑ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.