Παλαιό Φάληρο: Γυναίκα σε αμόκ «σήκωσε στο πόδι» όλη την περιοχή (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκε γυναίκα στο Παλαιό Φάληρο προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση για πολλές ώρες στην γύρω περιοχή . Μάταια οι κάτοικοι προσπαθούσαν να ησυχάσουν την γυναίκα βραζιλιάνικης καταγωγής που επί 4 ώρες ούρλιαζε και εκτόξευε ύβρις σε οποίον της μιλούσε, από το μπαλκόνι του διαμερίσματος της.
Άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ βρέθηκαν λίγο μετά τις 6 το απόγευμα έξω από την κεντρική πόρτα της πολυκατοικίας προσπαθώντας να καθησυχάσουν την 45χρονη. Όμως αυτό δε μπορούσε να συμβεί αφού η γυναικά δεν εκτός εαυτού. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί κάλεσαν ειδικό ψυχολόγο – διαπραγματευτή ο οποίος προσπάθησε και αυτός με την σειρά του να την ηρεμήσει.
Τέλος στην επιχείρηση έδωσε αστυνομικός της Ασφάλειας όποιος προσποιούμενος τον γείτονα σκαρφάλωσε από το διπλανό μπαλκόνι και στην συνέχεια οδήγησε τη γυναικά έξω από το διαμέρισμα της. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ λίγα λεπτά αργότερα μετέφερε την γυναίκα στο Ασκληπιείο Βούλας για να εξεταστεί από ειδικούς γιατρούς

ΠΗΓΗ: newsbomb.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.