Περιπλανηθείτε στην πόλη και ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας




Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης για τον εορτασμό των 53 χρόνων από τη σύστασή του, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, και ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης σας προσκαλούν να συμμετάσχετε σε ένα κυνήγι θησαυρού εμπνευσμένο από την πλούσια ιστορία της πόλης μας. Περιπλανηθείτε στην πόλη, ξεδιπλώστε το κουβάρι της ιστορίας, μεταφερθείτε στα χρόνια του τότε, γνωρίστε οργανώσεις και συλλόγους και διεκδικήστε πλούσια δώρα. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί σε 2 φάσεις.

Πως συμμετέχετε:
Δημιουργήστε την ομάδα σας και συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου δηλώνοντας συμμετοχή στην πρώτη ή και στη δεύτερη φάση και ετοιμαστείτε για τη πιο διασκεδαστική εμπειρία.

Διαβάστε περισσότερα

Α φάση | Κυριακή 17 Απριλίου
Σημείο συνάντησης είναι η Πλατεία Φλέμινγκ στις 10:00πμ όπου θα γίνουν και οι δηλώσεις των ομάδων. Όσοι δεν είστε σε ομάδα και συμμετέχετε ατομικά, υπάρχει μέριμνα για να ενταχθείτε σε ομάδα. Το παιχνίδι θα λήξει στις 12:30πμ

Β φάση | Δευτέρα 18 Απριλίου – Κυριακή 24 Απριλίου

Κατά τη δεύτερη φάση του παιχνιδιού, θα κληθείτε να ολοκληρώσετε έναν αριθμό από δοκιμασίες, έχοντας στη διάθεσή σας μια εβδομάδα. Η ανακοίνωση των νικητών θα γίνει την Κυριακή 24 Απριλίου στις 13:30 στην πλατεία Φλέμινγκ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.