“Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα…”
Ο «Πολιτιστικός-Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)-Γρηγόρης Γρηγορίου» συμμετέχει στους εορτασμούς για τα 53 χρόνια του Δήμου Ηλιούπολης,  με την έκθεση φωτογραφίας «Η Ηλιούπολη του χτες και του σήμερα…», που θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 18 Απριλίου έως την Παρασκευή 22 Απριλίου 2016, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Νικομάχου 18, κτήριο ΟΤΕ).

Μέσα από το φωτογραφικό αρχείο του Κλέωνα Διονυσάτου (1928-1970) και τη σύγχρονη ματιά της Φωτογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης, θα «ταξιδέψουμε» στο παρελθόν και θα διαπιστώσουμε τη σταδιακή μεταμόρφωση της πόλης μας, κυρίως από τη δεκαετία του 1950 έως τις μέρες μας.Ανδρέας Κονδύλης: Οκτώ αλήθειες για το νέο Δημαρχείο Αλίμου

Στα εγκαίνια της έκθεσης, που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα 18 Απριλίου, στις 18.30, η  φιλόλογος, κα Βιργινία Στεφανοπούλου, θα μας μιλήσει για την Ηλιούπολη και την εξέλιξη της μέσα στο χρόνο.

Το φωτογραφικό υλικό του Κλέωνα Διονυσάτου αποτελεί μέρος της δωρεάς του αρχείου του προς τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Ηλιούπολης, το οποίο περιλαμβάνει πολύτιμο υλικό για την ιστορία της πόλης μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ώρες λειτουργίας έκθεσης: 
Τρίτη & Πέμπτη
10.00-16.00
Τετάρτη & Παρασκευή
10.00-20.00

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ. 210 9948344 & 210 9940699.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.