Επίσκεψη κλιμακίου του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο Δήμο Ευρώτα




Επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης κ. Χάρη Κυριακίδη και επιτελείου υπαλλήλων του Δήμου δέχτηκε ο Δήμος Ευρώτα την Παρασκευή 8 Απριλίου 2106 στο πλαίσιο συνεργασίας και ανταλλαγής τεχνογνωσίας στα ζητήματα Δημόσιας Διοίκησης.
Στη σύσκεψη, που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο Σκάλας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ευρώτα κ. Ιωάννη Γρυπιώτη και τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, κ. Κυριακίδη, παρευρέθηκαν επίσης οι, Αντιδήμαρχοι Δήμου Ευρώτα κ. Θεόδωρος Μπόλλας και κ. Γιώργος Σωτηράκος, εκπρόσωποι των μόνιμων υπαλλήλων του Δήμου Ευρώτα και αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου Μονεμβασίας και Μεσσήνης.
Στη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκαν εκτενώς οι δυνατότητες εφαρμογής «καλών» πρακτικών στις Τεχνικές και Οικονομικές Υπηρεσίες των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ ακολούθησε εφ’ όλης της ύλης συζήτηση για την εύρυθμη λειτουργία των μηχανισμών της Δημόσιας Διοίκησης.
Ο Δήμος Ευρώτα, κινούμενος στην κατεύθυνση του εκσυγχρονισμού και ακολουθώντας ένα πρόγραμμα πολιτικής «εξωστρέφειας» προκρίνει τη συνεργασία με άλλους Δήμους προκειμένου να γίνεται ανταλλαγή γνώσεων και εμπειρίας που στόχοέχουν την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και κατά συνέπεια την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής του πολίτη.
Η ανταπόκριση του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης στο κάλεσμα ήταν άμεση αφού ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προωθεί ως σημαντική προτεραιότητα του Δήμου την επαφή και τη συνεργασία με άλλους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης,τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.