«ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» – δωρεάν δράσεις για την αντιμετώπιση της νόσου




Η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία εθελοντών και ασθενών για την ν. Πάρκινσον «ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ – κίνηση» συνεχίζουν την προσπάθεια τους στην ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προώθηση μιας όσο γίνεται πιο ολοκληρωμένης διαχείρισης της νόσου.

Στο Δήμο Ηλιούπολης έχει δημιουργηθεί η κοινότητα «Πάρκινσον κίνηση – Ηλιούπολης» με σκοπό την διενέργεια δωρεάν δράσεων για την αντιμετώπιση της νόσου.

Σε αυτά τα πλαίσια την Παρασκευή 1/4/2016 και ώρα 18:00 διενεργήθηκε η πρώτη για φέτος μηνιαία συνάντηση των μελών της κοινότητας με στόχο την επιστημονική ενημέρωση και την κοινωνικοποίηση.

Η Πάρκινσον είναι μια νόσος που χρειάζεται πολύπλευρη αντιμετώπιση με πολλαπλές ανάγκες θεραπείας, φροντίδας και υποστήριξης.

Η κοινότητα και η ομάδα είναι πηγές γνώσης και δύναμης. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου μας. Ευπρόσδεκτοι είναι νέοι ασθενείς ή φροντιστές για συμμετοχή στις συναντήσεις οι οποίες θα συνεχιστούν ως τον Ιούνιο.

Γίνε δωρεάν μέλος, δήλωσε συμμετοχή καθημερινά στο τηλέφωνο 210 – 2224466 (αναφέρατε Δήμο και στοιχεία επικοινωνίας).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.