Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού
Ο Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και ο Σκακιστικός Όμιλος «ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ» προσκαλούν όλους τους μαθητές να συμμετάσχουν φέτος για πρώτη φορά στο «Σχολικό Πρωτάθλημα Σκακιού» που θα γίνει στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016 από τις 10.00 έως και τις 15.00, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας (Πλαπούτα 7). Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους τους μαθητές των δημοτικών σχολείων (δημόσιων και ιδιωτικών) αλλά και νηπιαγωγείων των Δήμων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και Γλυφάδας. Το Πρωτάθλημα θα διεξαχθεί ανά τάξη και όλα τα παιδιά θα παίξουν 7 αγώνες, ανεξαρτήτως του επιπέδου τους και των αποτελεσμάτων που θα φέρουν. Θα βραβευτούν οι 3 πρώτοι νικητές καθώς και το 1ο κορίτσι κάθε τάξης, ενώ θα υπάρξουν προκρίσεις για τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Σκακιού Αττικής. Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος γίνεται επίσης με την υποστήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας και του ο Α.Ο. Ζήνων Γλυφάδας. Σχετικές πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του συλλόγου Σ.Ο ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ www.lefkippos.gr, ενώ οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν συμπληρώνονται μέσω της ειδικής φόρμας στην ιστοσελίδα έως και το βράδυ της Παρασκευής 19 Φεβρουαρίου 2016.Ο Δήμος Αλίμου κέρδισε συνολικά τέσσερα βραβεία στα Best City Awards

Για επιπρόσθετες διευκρινίσεις μπορείτε να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected] ή να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο κ. Μάριο Αναστασίου (6938476727)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.