Ηρωϊκός αστυνομικός έσωσε τον οδηγό φλεγόμενου αυτοκινήτου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Ένα σοβαρότατο τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στις 5.30 τα ξημερώματα της Κυριακής ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά ενός αστυνομικού ο οποίος έπαιξε κορώνα – γράμματα τη δική του ζωή για να σώσει έναν άγνωστο συνάνθρωπό του.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Όλα ξεκίνησαν, όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, όταν ο 28χρονος οδηγός ενός ΙΧ μάρκας Χιουντάι, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, 200 περίπου μέτρα πριν από τα φανάρια για το Βρωμοπούσι με κατεύθυνση προς το Λαύριο.

Το αυτοκίνητο χτύπησε σε ένα μεταλλικό στύλο με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί βαρύτατα και να χάσει, σχεδόν, τις αισθήσεις του.

Από το σημείο έτυχε να περνά ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός ο οποίος υπηρετεί στο αστυνομικό τμήμα Λαυρίου ο οποίος παρατήρησε ότι από το Χιουντάι έβγαιναν καπνοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.