Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Δήμου Ηλιούπολης – (Πρόγραμμα: Χειμώνας- Άνοιξη 2016)
Ο Δήμος Ηλιούπολης, ύστερα από τη  μεγάλη ανταπόκριση των δημοτών, συνεχίζει και φέτος το “Ανοιχτό Πανεπιστήμιο”, με νέους κύκλους μαθημάτων, σε τομείς όπως η Τέχνη, η Ιστορία , η Φιλοσοφία, η Φιλολογία , η Λογοτεχνία.
Για μια ακόμα χρονιά, εξέχουσες προσωπικότητες των γραμμάτων θα προσφέρουν ανιδιοτελώς  τον επιστημονικό τους λόγο  σε όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως γνωστικού επιπέδου, με στόχο να καλλιεργηθεί η κριτική σκέψη και η συζήτηση σε καίρια κοινωνικά ζητήματα.
Το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο εντάσσεται στο πλαίσιο της ευρύτερης προσπάθειας του Δήμου να προσφέρει δυνατότητες πρόσβασης σε όλους σε όλους τους πολίτες στα πολιτιστικά αγαθά, δημιουργώντας διαρκώς νέες κοιτίδες δια βίου μάθησης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)Eπένδυση στο Ελληνικό: Το δημόσιο «ευχαριστώ» του Άδωνι Γεωργιάδη στον Ανδρέα Κονδύλη (VIDEO)

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Τετάρτη για τους μήνες από Ιανουάριο έως και τον Μάρτιο και ώρα 7-9 ενώ τα μαθήματα της κ. Ευθυμίου από τον Απρίλιο έως και τον Ιούνιο είναι Τρίτη και ώρα 6-9 στο Θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης.
Το πλήρες πρόγραμμα μαθημάτων2016 μπορείτε να το δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.
Εγγραφές  δεν θα γίνουν, αλλά θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με αριθμούς που θα δίνονται στην είσοδο, μία ώρα πριν την έναρξη του μαθήματος.
Η είσοδος σε όλα τα μαθήματα θα είναι ελεύθερη για το κοινό με σειρά προτεραιότητας.
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Ηλιούπολης, τηλ. 210 9970125 &  9970128 ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ilioupoli.gr .

Λίγα λόγια από το Δήμο

  Πρόγραμμα

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X