Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ υποκλίθηκε στην Ελλάδα για τη βοήθεια στους πρόσφυγες (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




Μεγάλη ηθοποιός, μεγάλος άνθρωπος. Η Βανέσα Ρεντγκρέιβ, μια από τις σημαντικότερες ηθοποιούς της παγκόσμιας θεατρικής σκηνής, βρίσκεται στην Ελλάδα και επισκέφθηκε τα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στον Ελαιώνα και στο Ελληνικό. Το “βαρύ” της όνομα προσέλκυσε εκατοντάδες δημοσιογράφους και συνεργεία από διεθνή ΜΜΕ.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Κι εκείνη, με ταπεινότητα το μόνο που είχε να πει είναι πως υποκλίνεται στην Ελλάδα γιατί “δίνει το πιο σημαντικό μάθημα, το μάθημα της ανθρωπιάς” σε όλο τον κόσμο.

Συνοδευόμενη από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλα, τον δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη και τη Μιμή Ντενίση, η πασίγνωστη Βρετανίδα ηθοποιός, ακτιβίστρια και υπέρμαχος των ανθρωπίνων δικαιωμάτων βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (05.01.2016) στον Ελαιώνα και συνομίλησε με πρόσφυγες και μετανάστες που μένουν εκεί.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξε για τα μικρά προσφυγόπουλα και μίλησε με πρόσφυγες, ζητώντας να μάθει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Ιδιαίτερα τρυφερές ήταν οι στιγμές όταν η πολυβραβευμένη ηθοποιός συναντούσε παιδάκια, αθώα πρόσωπα που ζουν στην προσφυγιά

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ NEWSIT.GR

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.