Hλιούπολη: Ματαιώθηκε η μεταφορά του τέρματος της γραμμής 237
O δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος ανακοίνωσε την ματαίωση της μεταφοράς του τέρματος της γραμμής 237 στα αστυνομικά, σε συνάντηση που είχε με τους κατοίκους της περιοχής στις 11/1/2016. Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Ο δήμος Ηλιούπολης είχε προωθήσει σχετικό αίτημα προς τον ΟΑΣΑ, ύστερα από πιέσεις που είχε από τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης, ο οποίος ενοχλούνταν από τα λεωφορεία που στάθμευαν στο τέρμα, δίπλα στις εγκαταστάσεις.
Όταν η Τεχνική Υπηρεσία ξεκίνησε τις εργασίες για τη μεταφορά του τέρματος, οι κάτοικοι της περιοχής πληροφορήθηκαν για το θέμα και αντέδρασαν, δεδομένου οτι το νέο τέρμα δεν εξυπηρετούσε τους κατοίκους και ήταν επικίνδυνο στην ασφάλεια, ιδιαίτερα των παιδιών.
Οι κάτοικοι κινητοποιήθηκαν, μάζεψαν πάνω απο 200 υπογραφές, και δημοσιοποίησαν το θέμα.
Μετά τη συνάντηση που είχαν με τον δήμαρχο, εξέδωσαν τις παρακάτω ανακοινώσεις.

Επιστολή 1
Προς
τον Δήμαρχο Ηλιούπολης
κ. Βαλασόπουλο Βασίλειο
Αθήνα 15 Ιανουαρίου 2016

Κύριε Δήμαρχε,

Σας ευχαριστούμε για τη συνάντηση που είχαμε μαζί σας την 11η Ιανουαρίου 2016 και την απόφαση που λάβατε, αφού ακούσατε και τις δικές μας απόψεις, για ματαίωση της εγκατάστασης του τέρματος της λεωφορειογραμμής 237 επί του οδοστρώματος της οδού Κεφαλληνίας.
Μέσω ημών σας ευχαριστούν και οι εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής μας που συνυπέγραψαν τις προς εσάς επιστολές – αιτήματα των 21-24 & 28/12/2015 αλλά και οι πολυάριθμοι κάτοικοι της περιοχής που δεν τους δόθηκε η ευκαιρία να υπογράψουν τις επιστολές αυτές και να εκφράσουν έτσι και αυτοί εγγράφως την έντονη αντίθεσή τους στον σχεδιασμό των υπηρεσιών του Δήμου.
Είναι ένδειξη σύνεσης, σωφροσύνης, υπευθυνότητας και γενναιότητας από έναν Δήμαρχο να αποκαθιστά και να διορθώνει εσφαλμένες αποφάσεις, χαρακτηριστικά στοιχεία που η Δημαρχιακή αρχή υπό την καθοδήγησή σας επέδειξε και στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Αναμένουμε, όπως δεσμευθήκατε, εντός των επόμενων ημερών να απομακρυνθούν οι επικίνδυνες για πεζούς, μικρούς μαθητές και οδηγούς προεκτάσεις του πεζοδρομίου και να αποκατασταθεί η ομαλότητα στην κυκλοφορία στην οδό Κεφαλληνίας.

Σας ευχαριστούμε
Οι κάτοικοι της περιοχής που υπέγραψαν τις επιστολές διαμαρτυρίας

Επιστολή 2
Ανακοινώνουμε ότι την 11η Ιανουαρίου 2016 έγινε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βαλασόπουλο Βασίλειο για το σοβαρό θέμα της εγκατάστασης του τέρματος της λεωφορειογραμμής 237 στο οδόστρωμα της οδού Κεφαλληνίας.
Ο Δήμαρχος άκουσε τα επιχειρήματά μας αναφορικά με την ασφάλεια των μαθητών που καθημερινά κινούνται στην οδό Κεφαλληνίας, λοιπών πεζών και οχημάτων και τις έντονες αντιρρήσεις μας ως προς τη σχεδιαζόμενη από τις υπηρεσίες του Δήμου εγκατάσταση.
Προς τιμήν του ο Δήμαρχος απεδέχθη τα επιχειρήματά μας και αποφάσισε τη ματαίωση της εγκατάστασης του τέρματος της λεωφορειογραμμής 237 επί του οδοστρώματος της οδού Κεφαλληνίας. Μάλιστα μας ανακοίνωσε ότι θα αναπλάσει προς όφελος των κατοίκων το οδόστρωμα της οδού Κεφαλληνίας.
Δήμαρχε σε ευχαριστούμε για την απόφασή σας αυτή.
Τις ευχαριστίες μας και στους Αντιδημάρχους, κυρίους Παναγιώταρη Αναστάσιο και Χατζηδάκη Γεώργιο.
Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον κ. Κοκκοτίνη Χρήστο (δημοτικό σύμβουλο και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον Δήμο) και την κα Πίκουλα Αργυρώ (δημοτική σύμβουλο), κατοίκους της περιοχής μας, για την πολύτιμη συμπαράστασή τους στον αγώνα μας.

Τις ευχαριστίες σας στον Δήμαρχο
τηλ 210 99 70 000
ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ilioupolisonline.gr
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.