Στο ρελαντί…




Η Ηλιούπολη κατάφερε να πάρει άνετο …τρίποντο κόντρα στον Φιλαθλητικό με 3-0 και να επιστρέψει στις νίκες. Μετά από 40 μέρες η ομάδα της Δήμητρας Λυκογιάννη κατόρθωσε να γευθεί τη χαρά της νίκης στο πρωτάθλημα.

Μάλιστα, έδειξε την ανωτερότητά της σε όλα τα σετ με σοβαρότητα και πειθαρχία στο παιχνίδι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το επιβλητικό 25-7 (του πρώτου σετ) φέτος μόνο δύο ομάδες το είχαν πετύχει στην Α1 -ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πορφύρα και ο ΠΑΟ με αντίπαλο τον Φιλαθλητικό- με τον ΓΣΗ να ισοφαρίζει αυτό το επίτευγμα των «αιωνίων» !!!

Στα δυο πρώτα σετ, η Ηλιούπολη πήρε μεγάλες διαφορές στα σετ, έχοντας τον απόλυτο έλεγχο απέναντι στην ομάδα του Φιλαθλητικού Λαριασαϊκού που δεν ήταν συγκεντρωμένη και δεν είχε τις λύσεις για να κοντράρει. Στο πρώτο σετ το 15-6 έγινε 25-7 για το 1-0 ενώ στο δεύτερο το 19-12 έγινε 25-12 για το 2-0.

Στο τρίτο σετ, οι φιλοξενούμενες μπήκαν καλύτερα στο σετ και είχαν προβάδισμα 6-8 αλλά και πάλι η Ηλιούπολη εκμεταλλευόμενη και τα λάθη του Φιλαθλητικού πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ (11-10, 14-12, 20-15) για να τελειώσει το σετ με 25-16.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η γνώμη του πάγκου

Δήμητρα Λυκογιάννη: «Σίγουρα έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό και τα καταφέραμε. Παίξαμε συγκεντρωμένα ενώ μόνο στο τρίτο σετ υπήρξε λίγη μεγαλύτερη πίεση από πλευράς Φιλαθλητικού, ωστόσο δεν αφήσαμε περιθώρια και κατακτήσαμε τους τρεις βαθμούς».

Λάμπρος Πράππας: «Δεν ήταν καλό ματς για εμάς. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι, δεν ήμασταν ψυχολογικά καλά. Αυτό μας επηρέασε και μετά απλά περιμέναμε να τελειώσει το ματς.

Τα σετ: 25-7, 25-12, 25-16

Γ.Σ Ηλιούπολης (Λυκογιάννη): Γκλιγκόροβιτς, Μαλουσάρη, Καπέλου, Γιοβάνη, Βούκοβιτς, Αργυροπούλου λ., Βέλλιου, Ευθυμιοπούλου

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πράππας): Τζούριτς, Μπαζιάνα, Τουσιούδη, Χατζηελευθερίου, Υφαντή, Μαυροπάνου, Αναγνωστοπούλου λ., Κουμπούρα Ε, Κουμπούρα Σ, Μητσογιάννη

ilioupoliwomenvolley.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.