Εκδήλωση αφιερωμένη στον Κωνσταντίνο Λύτρα




Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, σας προσκαλεί να τιμήσετε  με την παρουσία σας την εκδήλωση – αφιέρωμα στη μνήμη του εκλιπόντος εκλεκτού συνδημότη μας Κωνσταντίνου Λύτρα, τέως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης. Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11.00 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
  •  Χαιρετισμός του Δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου.
  •  Σύντομη αναφορά στη ζωή και το έργο του αείμνηστου Κωνσταντίνου Λύτρα, από τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ελληνικών Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων κ. Χαράλαμπο Κυραϊλίδη, με ταυτόχρονη προβολή φωτογραφικού υλικού από τη ζωή του εκλιπόντος.
  •  Ιατρική ομιλία από την κ. Μαρία Παγώνη, Διευθύντρια Αιματολογικής Κλινικής Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός», εκπρόσωπο της αιματολογικής εταιρείας με θέμα «Αναγκαιότητα εμπλουτισμού της Ελληνικής Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών».
  •  Εκδήλωση ενδιαφέροντος και καταγραφή ευγενώς προσφερομένων να εγγραφούν στον κατάλογο δοτών μυελού των οστών.
  •  Ανακοίνωση της ημερομηνίας που θα πραγματοποιηθεί η 51η  Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Ηλιούπολης και που θα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Κωνσταντίνου Λύτρα, όπου θα γίνει και καταγραφή εθελοντών δοτών αιμοπεταλίων.
  •  Ερμηνεία τραγουδιών από τη Χορωδία του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο κατάλογος των δοτών μυελού των οστών θα είναι στη διάθεση της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου για τις ανάγκες των δημοτών μας.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.