Τους διώχνουν από μια άκρη για να τους πάνε στην άλλη που έχει και στάση το μετρό!




Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης οι μετανάστες από το χόκεϊ στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού και το Ταε Κβον Ντο στο Παλαιό Φάληρο, θα μεταφερθούν μέσα σε εγκαταστάσεις (τύπου τολ), της Πολεμικής Αεροπορίας (Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας).

Ήδη εδώ και τρεις ημέρες προετοιμάζονται οι αρμόδιοι για να δημιουργήσουν υποτυπώδεις συνθήκες φιλοξενίας των μεταναστών μέσα στις εγκαταστάσεις της ΣΕΠΑ που πηγαίνει και ψωνίζει το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό της ΠΑ.

Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, δίπλα σε δυο στάσεις του μετρό. Της Αργυρούπολης και του Ελληνικού.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Δείτε τι γράφει ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος:

Τελευταία Ενημέρωση για το Ελληνικό και την εγκατάσταση των μεταναστών . Σύμφωνα με έγκυρες πηγές δυνάμεις του στρατού ετοιμάζουν στην αεροπορική βάση στο Ελληνικό χώρους υποδοχής συνολικής δυνατότητας 4000 χιλιάδων μεταναστών. Κοντά στο Μετρό της πόλης μας σχεδιάζουν ένα νέο κέντρο φιλοξενίας αφού έκλεισαν το γήπεδο ΧΟΚΕΥ . Αν αυτό αληθεύει και εφόσον ο υπουργός κύριος Μουζαλας μας το επιβεβαιώσει αύριο στην συνάντηση μας τότε από κοινού με τους άλλους δήμους θα καθαρίσουμε την στάση μας. Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους δημότες μας θα σας ενημερώσουμε για τις κινησεις μας αφού το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η ασφάλεια σας .Ελπίζω όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης επιτελους να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να μην θυσιάσουν την πόλη για τις ιδεολογικές τους αγκυλώσεις .

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.