Με ένα απλό δελτίο αξίας 2,5 ευρώ «απαλλοτρίωσε» 15,5 εκατομμύρια (VIDEO)




Στα Βραχνέικα Αχαΐας εντοπίστηκε ο υπερτυχερός του Τζόκερ που κέρδισε το «χρυσό» δελτίο των 15,5 εκατ. ευρώ.

Με ένα απλό δελτίο αξίας 2,5 ευρώ ο νικητής του Τζόκερ «απαλλοτρίωσε» 15,5 εκατομμύρια, το ιλιγγιώδες ποσό που συγκεντρώθηκε από τα αλλεπάλληλα τζακ-ποτ του Τζόκερ διεκδικησαν εκατομμύρια Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τυχερός ή η τυχερή, αγόρασε το δελτίο από το πρακτορείο της κυρίας Όλγας Κόρδα, το οποίο βρίσκεται στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών-Πύργου, στα Βραχνέικα.

Πέντε τυχεροί με πέντε επιτυχίες κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος

protothema.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η κλήρωση ολοκληρώθηκε δεκαεπτά λεπτά μετά τις 22:00 το βράδυ της Κυριακής, ενώ οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 10, 27, 28, 31, 38 και 3 ο αριθμός «Τζόκερ».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ ένα τυχερό δελτίο κέρδισε το δυσθεώρητο ποσό των 15.500.000 ευρώ, ενώ στη δεύτερη κατηγορία οι νικητές είναι πέντε και κερδίζουν από 196.197,19 ευρώ έκαστος.

Τον μεγάλο τυχερό  της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ που κέρδισε 15,5 εκατομμύρια ευρώ αναζητούν από χθες το βράδυ στα Βραχνέικα της Πάτρας.

Όμως, όπως είπε η ιδιοκτήτρια του πρακτορείου του ΟΠΑΠ Όλγα Κορδά, δεν αποκλείεται ο τυχερός να μην είναι από τα Βραχνέικα, αλλά κάποιος περαστικός. «Έξω από το πρακτορείο μου, που βρίσκεται στην οδό Πατρών – Πύργου, αλλά μέσα στα Βραχνέικα, υπάρχει μεγάλος χώρος όπου συχνά σταματούν περαστικοί, παίζουν κάποιο δελτίο τυχερού παιχνιδιού και στην συνέχεια φεύγουν» λέει. Αναφερόμενη στην πιθανότητα ο υπερτυχερός να είναι κάτοικος Βραχνείκων σημειώνει πως «το βέβαιο είναι πως από σήμερα όλοι θα παρατηρούν στα Βραχνέικα, ποιος μπορεί να είναι πολύ χαρούμενος ή δαπανά περισσότερα χρήματα, ώστε να βρουν τον μεγάλο νικητή».

Επίσης, η Όλγα Κορδά θεωρεί πιθανό ο μεγάλος τυχερός να μην είναι κάποιος που παίζει συστηματικά τζόκερ, βασιζόμενη στο γεγονός, ότι το τυχερό δελτίο συμπληρώθηκε μέσω της τυχαίας επιλογής αριθμών. Δηλαδή μπήκε στο πρακτορείο, έδωσε 2,5€ και πήρε ένα δελτίο, τους αριθμούς του οποίου συμπλήρωσε ο υπολογιστής. Απαντώντας στη ερώτηση για το πότε μπορεί να παίχθηκε το τυχερό δελτίο, αξίας μόλις 2,5 ευρώ, είπε πως δεν μπορεί να το γνωρίζει, διότι το σύστημα δεν παρέχει αυτή την δυνατότητα.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου, μίλησε για τους γνωστούς που έχει στα Βραχνέικα, ενώ προέτρεψε τον ή την τυχερή να βάλει ένα φανάρι στη Παλιά Εθνική στο ύψος των Βραχνεϊκων, καθώς όπως είπε, αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες μέσα στο χωριό, από διερχόμενους οδηγούς, με αποτέλεσμα να έχουν σημειωθεί ατυχήματα. Τα Βραχνέικα αποτελούν δημοτική ενότητα της Πάτρας που βρίσκονται σε απόσταση περίπου 10 χιλιομέτρων και με πληθυσμό 4.600 κατοίκων.

 ΠΗΓΗ: newsit.gr

Πηγή: Τηλεόραση ΣΚΑΪ – Με πληροφορίες από ΑΠΕ ΜΠΕ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.