Ελληνικό: “Ρένα παίξε μπάλα”




Nα μπει γερά στο παιχνίδι και να “παίξει μπάλα” στο παιχνίδι της αξιοποίησης του πρώην αεροδρομίου,  ζητούν από την περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου,  τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό. Πριν από 1,5 μήνα τα μέλη της επιτροπής είχαν συναντηθεί με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη.

Δείτε την ανακοίνωση:

Την ποιο ενεργητική εμπλοκή της περιφέρειας Αττικής για να αποτραπεί το ξεπούλημα του Ελληνικού στον Λάτση, μέσα από μια παράνομη και σκανδαλώδη  σύμβαση σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος, ζητά η Επιτροπή Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό.

Με επιστολή της στην Περιφερειάρχη κ. Ρένα Δούρου, αφού επισημαίνει τη θετική στάση της περιφέρειας με τη σημερινή της διοίκηση απέναντι στο πρόβλημα, ζητά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα το Ελληνικό, προκειμένου να παρθούν αποφάσεις για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν.

Ζητά επίσης συνάντηση με την κ. Δούρου προκειμένου να υπάρξει καλύτερη αλληλοενημέρωση.

Το Συντονιστικό της Επιτροπής Αγώνα για το Μητροπολιτικό Πάρκο στο Ελληνικό

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:Συνάντηση με Φλαμπουράρη για το Ελληνικό

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.