Διανυκτερεύουν σε χαρτόκουτα και σκηνές, αλλά συνεχίζουν να χαμογελούν…




Μία πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση φωτογραφίας με θέμα «H Έξοδος των Σύρων, μέσα από τα μάτια των παιδιών» πραγματοποιείται την επόμενη εβδομάδα στο Παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας.
Φωτογράφος είναι ο Σταύρος Χαμπάκης και η έκθεση, ακολουθώντας την πορεία των μεταναστών στον ελληνικό χώρο, από τη Μυτιλήνη ως την Ειδομένη, αποτυπώνει τις συναισθηματικές εναλλαγές των παιδιών. Παιδιά που αναγκάστηκαν να αλλάξουν πατρίδα, παιδιά που αντί για τη ζεστασιά του σπιτιού, διανυκτερεύουν σε χαρτόκουτα και σκηνές, αλλά συνεχίζουν να χαμογελούν…
Όλα τα έσοδα της έκθεσης θα διατεθούν στην ομάδα εθελοντών Μυτιλήνης «το χωριό του Όλοι Μαζί».
Η είσοδος είναι ελεύθερη μεταξύ 9 π.μ. και 8 μ.μ. τις καθημερινές και 11 π.μ. με 9 π.μ. το Σαββατοκύριακο, ενώ τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. στο Παλιό Δημαρχείο της Γλυφάδας (Λεωφόρος Ποσειδώνος & Σάκη Καράγιωργα, Γλυφάδα).

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.