Παλαιό Φάληρο: Ο κουμπαράς της UNICEF στα σχολεία της πόλης




O Δήμος Παλαιού Φαλήρου στέλνοντας μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς, συμμετέχει και φέτος στην διοργάνωση του Τηλεμαραθωνίου της UNICEF που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14/12/2015 από 18:00 – 00.00 από την ΕΤ1.

Ο Τηλεμαραθώνιος της UNICEF είναι η κορύφωση της εκστρατείας για τα παιδιά που υποσιτίζονται και υποφέρουν ως συνέπεια της φτώχειας σε όλο τον κόσμο. Η βοήθεια των πολιτών μέσα από τον Τηλεμαραθώνιο θα μετατραπεί από τη UNICEF σε ειδικές θεραπευτικές τροφές, εξοπλισμό για τα κέντρα υγείας για υποσιτισμένα παιδιά, σε καθαρό νερό, σε εμβόλια και βιταμίνες και σε προγράμματα προστασίας από τη βία και την εκμετάλλευση.

Στα πλαίσια αυτά , ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου καλεί όλα τα σχολεία του Δήμου μας να συμμετάσχουν ενεργά και για το σκοπό αυτό θα περάσει με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής – από όλα τα σχολεία ο κουμπαράς της UNICEF προκειμένου όλοι να συνδράμουν στη σχετική προσπάθεια.

Είναι προφανές ότι η – προαιρετική – οικονομική συμμετοχή όλων (μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων) στην δύσκολη οικονομική συγκυρία που ζούμε θα ενισχύσει σημαντικά την όλη προσπάθεια ενώ ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί προκαταβολικά όλους τους συμμετέχοντες.

Ο κουμπαράς της UNICEF θα επισκεφτεί τις σχολικές μονάδες της πόλης μας από την Τρίτη 8/12/2015 έως και Δευτέρα 14/12/2015, ενώ για τις λεπτομέρειες της δράσης θα υπάρχουν ανακοινώσεις από τις Διευθύνσεις των Σχολικών Μονάδων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.