ΝΑΙ στην επένδυση για το Ελληνικό (VIDEO)




Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ελληνικού – Αργυρούπολης αναφορικά με την επένδυση στο πρώην  αεροδρόμιο Ελληνικού στην συνεδρίαση της 11ης Νοεμβρίου 2015.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ελληνικού-Αργυρούπολης μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίζει μετά από πρόταση του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου τα εξής:

1. Θεωρούμε απόλυτα θετική την απόφαση της κυβέρνησης και του ΤΑΙΠΕΔ να προχωρήσουν στην υλοποίηση της επένδυσης στο χώρο του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, όπως αυτή καθορίζεται από την σχετική συμφωνία που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο ΤΑΙΠΕΔ και στην ανάδοχο εταιρεία .

2.Τα δημοτικά συμβούλια των Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης , Γλυφάδας και Αλίμου θα πρέπει να συνεδριάσουν στο προσεχές διάστημα από κοινού, ταυτόχρονα με την παρουσία του ΤΑΙΠΕΔ , της ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.  και του επενδυτή προκειμένου να μας παρουσιαστεί αναλυτικά η επένδυση ( masterplan) και να λάβουν γνώση οι φορείς των πόλεών μας .

3.Ο δήμος παραμένει σταθερός στις διεκδικήσεις του , αναφορικά με τους φορείς που βρίσκονται μέσα στον χώρο του πρώην  αεροδρομίου , τις δομές του Δήμου και τις υπόλοιπες διεκδικήσεις που έχουμε θέσει αναλυτικά ως κόκκινες γραμμές στον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ κο  Στέργιο Πιτσιόρλα .

4. Όλα τα παραπάνω επιθυμούμε να τα θέσουμε στον πρωθυπουργό κο Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση που ζητάμε να έχουμε μαζί του .

Το παραπάνω εγκρίθηκε με διευρυμένη πλειοψηφία αφού ψηφίστηκε από τις παρατάξεις: «Ενωμένη Πόλη» με επικεφαλής τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο και «Ξανά η Πόλη Μπροστά» με επικεφαλής τον κο Ευάγγελο Βαζαίο και καταψηφίστηκε από τις παρατάξεις «Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Χρήστο Κορτζίδη , «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον Θεόδωρο Λιάππη και «Ελληνικό Αργυρούπολη Πρώτη Πόλη» με επικεφαλής τον Αθανάσιο Σπυρόπουλο .

Να σημειωθεί τέλος πως ο Δήμαρχος απάντησε στην συκοφαντική επίθεση της αποκαλούμενης Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ (ανυπόγραφη) δηλώνοντας πως η λάσπη που εκτοξεύουν στον ίδιο , είναι ουσιαστικά λάσπη κατά του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Σύριζα , του Υπουργικού Συμβούλιου και του ΤΑΙΠΕΔ τα οποία έχουν τα δικαιώματα του πρώην αεροδρομίου και όχι ο Δήμος.

Εν αντιθέσει με τον χρισμένο υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης, ο οποίος δήλωσε ότι η κυβέρνηση συνεργάζεται με αρπακτικά που εκμαυλίζουν τις ψυχές των ανθρώπων (!) η δημοτική αρχή που την ενδιαφέρει μόνο το συμφέρον της περιοχής και όχι το κομματικό παιχνίδι διαφόρων στηρίζει την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά στην  προσπάθειά τους για προσέλευση επενδύσεων στην χώρα μας ,ιδιαιτέρως δε  για την περιοχή μας , το Ελληνικό .

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.