Ανακυκλώνουμε και μοιράζουμε χαρά στα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας»
Μια σημαντική πρωτοβουλία για καλό σκοπό, από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος του Δήμου Αλίμου. Από τις 23 Νοεμβρίου μέχρι και τις 23 Δεκεμβρίου θα συγκεντρώσει παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές και με τα έσοδα από την ανακύκλωση θα αγοραστούν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά της Παιδόπολης «Άγιος Ανδρέας».

Η Υπηρεσία Καθαριότητας στην προσπάθεια για ένα καλύτερο Περιβάλλον, αλλά και για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες της προς τους πολίτες, έχει ξεκινήσει την Ανακύκλωση Απoβλήτων Ηλεκτρικού και Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού. Οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να παραδίδουν από το σπίτι τους και χωρίς καμία χρέωση τις παλιές τους ογκώδεις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν χρειάζονται και οι οποίες κατόπιν, θα οδηγούνται πιστοποιημένα προς ανακύκλωση.
Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023

Η διαδικασία απόσυρσης θα γίνεται δωρεάν μ’ ένα απλό τηλεφώνημα στο τηλέφωνο 210.9810445 η με email στο [email protected]

Στα παραπάνω ογκώδη απόβλητα εντάσσονται οι μεγάλες οικιακές ηλεκτρικές συσκευές, ο εξοπλισμός πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών, συσκευές κλιματισμού, τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα κ.λ.π.

Ανακυκλώνοντας τις παλιές ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές μειώνουμε σημαντικά τον όγκο των απορριμμάτων, περιορίζουμε τον κίνδυνο ρύπανσης του Περιβάλλοντος από επικίνδυνες ουσίες και συμβάλλουμε ενεργά στην καθαρή πόλη και την πολιτισμένη εικόνα του Δήμου μας.

Η παράδοση προς ανακύκλωση του ηλεκτρικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, είναι ο μόνος νόμιμος και ενδεδειγμένος τρόπος απόρριψης των εν λόγω αποβλήτων. Στο πλαίσιο υλοποίησης αυτού του τόσο σημαντικού προγράμματος, ο Δήμος καλεί σε συνεργασία όλους τους δημότες, τους φορείς και τους καταστηματάρχες του Αλίμου.

Μάθετε για την Παιδόπολη Άγιος Ανδρέας

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.