Eλληνικό: Βροχή τα πρόστιμα στη Βοσπόρου




Άλλη μία εξόρμηση της Τροχαίας έγινε το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου στην οδό Βοσπόρου της Αγίας Παρασκευής. Μοιράστηκαν κλήσεις 200 € σε όλα τα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα παρκαρισμένα στην οδό ανεξάρτητα αν βρίσκονταν στις προβλεπόμενες θέσεις στάθμευσης.

Όπως μας πληροφόρησαν ιδιοκτήτες ΙΧ που πήραν πρόστιμο, αστυνομικοί της τροχαίας ισχυρίστηκαν ότι οι σημαινόμενες με τα δομικά υλικά (γκρο-μπετόν) θέσεις στάθμευσης είναι παράνομες επικαλέστηκαν μάλιστα το δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο!

Κάτοικοι της οδού Βοσπόρου μας μετέφεραν το θυμό τους, γιατί κάποιοι ενεργούν με «κουκούλα», εννοώντας ότι η Τροχαία Ελληνικού ενεργεί κατόπιν καταγγελιών. Το ποιοι ή ποιος κάνουν τις καταγγελίες παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα, ενώ υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες. Πριν από καιρό ειπώθηκε ότι η Τροχαία έκανε λάθος και η καταγγελία ήταν για την οδό Βοσπόρου της Αργυρούπολης. Οι επιδρομές της Τροχαίας ωστόσο συνεχίστηκαν και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άγνωστο στη γειτονιά «Σύλλογο Περιπατητών».

Κάτοικοι της περιοχής εκφράζουν την έκπληξή τους για την ταχύτητα με την οποία κινείται σε ανώνυμες καταγγελίες η Τροχαία Ελληνικού τρομοκρατώντας στην κυριολεξία τη γειτονιά που βρίσκεται σε διαρκή επαγρύπνηση, όταν σε άλλες περιπτώσεις που ζήτησαν, όπως μας είπαν τη συνδρομή της, δεν την είχαν. Μας έστειλαν μάλιστα και φωτογραφίες στις οποίες φαίνονται οι κλήσεις της τροχαίας σε αυτοκίνητα που βρίσκονται σε θέση στάθμευσης επί της Βοσπόρου, την ίδια στιγμή που σε διπλανό δρόμο αυτοκίνητα κλείνουν κάθετα το πεζοδρόμιο.

ΠΗΓΗ: sinergasia.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.