Γ. Κωνσταντάτος στον ΣΚΑΪ: «Η αυτοδιοίκηση είναι το τελευταίο προπύργιο κοινωνικής ευαισθησίας της Πολιτείας» (VIDEO)




Καλεσμένος στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά», με αφορμή το κοινωνικό έργο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, ήταν ο Δήμαρχος Γ. Κωνσταντάτος.

Ο δημοσιογράφος, και παρουσιαστής της εκπομπής, Γ. Αυτιάς αναφέρθηκε στις κοινωνικές δομές του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, κάνοντας λόγο για τη Δημοτική Συγκοινωνία, το Κοινωνικό Φροντιστήριο, το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το δωρεάν Νεφρολογικό Ιατρείο, τις ανακατασκευασμένες παιδικές χαρές και το Πρότυπο Οικογενειακό Πάρκο.

Ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γ. Κωνσταντάτος στην τοποθέτησή του ανέφερε χαρακτηριστικά: «Προσφέρουμε μια διέξοδο σε αυτούς που έχουν ανάγκη στην πόλη μας. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι το τελευταίο προπύργιο κοινωνικής ευαισθησίας που μπορεί να δείξει η Πολιτεία προς τους πολίτες. Κρατάμε άμυνα με μεγάλο αγώνα, απέναντι σε πολλές δυσκολίες».

 

ΠΗΓΗ: toaerodromio.gr

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.