Άλιμος: Έρχονται οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι απορριμάτων




Ξεκίνησαν οι εργασίες για την εγκατάσταση των πρώτων υπόγειων κάδων απορριμάτων στην πλατεία Καραισκάκη, στο Άνω Καλαμάκι. Στο σημείο θα τοποθετηθούν τις επόμενες ημέρες 4 κάδοι. Όπως είπε στο notia.gr, o αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Καθαριότητας Αρτέμης Καραμολέγκος, θα μπουν υπόγειοι κάδοι και σε άλλα δύο σημεία του Αλίμου. Στην Δωδεκανήσου (Άνω Καλαμάκι), μπροστά από το βενζινάδικο της REVOIL και στην Θουκυδίδου, στο Κάτω Καλαμάκι (στην παιδική χαρά). Στην πρώτη φάση δηλαδή θα τοποθετηθούν συνολικά 12 κάδοι. Ήδη ο δήμος Αλίμου κάνει προσπάθειες  να εξασφαλίσει κονδύλια για να αναπτύξει το πρόγραμμα και σε άλλα σημεία της πόλης.

Τα πλεονεκτήματα των βυθιζόμενων κάδων είναι ότι δημιουργούνται διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων και όλα γίνονται υπόγεια χωρίς οσμές και θόρυβο. Δημιουργούν μια καλύτερη αισθητική εικόνα της πόλης και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό αναπλάσεων και περιβαλλοντικής αναβάθμισης μέσα στον αστικό ιστό.

Καλή αρχή!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Άλιμος: Έρχονται οι πρώτοι υπόγειοι κάδοι απορριμάτων

  • 18/11/2015 at 12:58 μμ
    Permalink

    Θερμά συγχαρητήρια για τους κάδους μακάρι να γίνουν σ όλο τον .Aλιμό.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.