Άγιος Δημήτριος: Τέρμα η δυσωδία στους δρόμους – Που θα μπουν οι 6 πρώτοι βυθιζόμενοι κάδοι απορριμμάτων




Σε νέα εποχή μπαίνει η καθαριότητα του Δήμου Αγίου Δημητρίου με την έναρξη του πιλοτικού προγράμματος υπογειοποίησης κάδων καθαριότητας, που έχει επιδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο.
Σε πρώτη φάση υπόγειοι κάδοι απορριμμάτων τοποθετούνται σε 6 σημεία του Δήμου και συγκεκριμένα: ένας έναντι του Ηρώου, ένας στην πλατεία Μουργκάνας, δύο στην πλατεία Παναγούλη και δύο στην πλατεία Έλενας Βενιζέλου (Νέο Τέρμα).

Κατασκευή υπόγειου κάδου έναντι Ηρώου

Τις επόμενες μέρες, μετά και την ολοκλήρωση της προμήθειας του απαραίτητου μηχανολογικού εξοπλισμού, θα τεθούν σε λειτουργία. Το πρόγραμμα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλα σημεία του Δήμου, μετά από αξιολόγηση της πρώτης φάσης εφαρμογής του.

Τα πλεονεκτήματα των βυθιζόμενων κάδων είναι ότι δημιουργούνται διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων και όλα γίνονται υπόγεια χωρίς οσμές και θόρυβο. Δημιουργούν μια καλύτερη αισθητική εικόνα της πόλης και εντάσσονται σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό αναπλάσεων και περιβαλλοντικής αναβάθμισης μέσα στον αστικό ιστό.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.