“Γιατί το σύστημα πυροπροστασίας λειτούργησε χτες και δεν λειτούργησε στις 17 Ιουλίου”




Σχετικά με τον ισχυρισμό του κ. Κωνσταντάτου ότι «λειτούργησε άψογα το νέο σύστημα πυροπροστασίας που εγκατέστησε ο ΣΠΑΥ πριν από μια βδομάδα στην θέση αυτού που είχε κλαπεί τον Μάιο του 2014» έχουμε να πούμε τα εξής:
Το καίριο ερώτημα που προκύπτει είναι γιατί το σύστημα πυροπροστασίας λειτούργησε χτες και δεν λειτούργησε στις 17 Ιουλίου που είχαμε τη μεγάλη καταστροφική πυρκαγιά;  Τι έγινε μέσα στις 21 τελευταίες μέρες που δεν μπορούσε να γίνει τους προηγούμενους μήνες;

Ο κ. Κωνσταντάτος ισχυρίζεται ότι μέρος του εξοπλισμού αυτού είχε κλαπεί το Μάιο του 2014 και μένει εκεί. Προφανώς για να κατηγορήσει τη δημοτική μας αρχή κατά την προσφιλή του ταχτική.
Γνωρίζει όμως – και αυτό αποδεικνύεται και από τα σχετικά έγγραφα του ΣΠΑΥ – ότι η δημοτική μας αρχή το καλοκαίρι του 2014, λίγο πριν αποχωρήσει, με χρηματοδότηση του ΣΠΑΥ συντήρησε το σύστημα αυτό το οποίο επίσημα παραδόθηκε στον ΣΠΑΥ τον Οκτώβριο του 2014 – προφανώς σε λειτουργία – από τον εργολάβο που το συντήρησε .
Από τότε τι έκανε η δημοτική αρχή του Κ.  Κωνσταντάτου;
Όλους τους προηγούμενους μήνες πριν τη νέα αντιπυρική περίοδο, ενδιαφέρθηκε να ελέγξει αν το σύστημα αυτό λειτουργεί;
Ή το διαπίστωσε στην πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου;


Σε αυτό πρέπει να απαντήσει ο κ. Κωνσταντάτος αντί να κατηγορεί τη δική μας δημοτική αρχή η οποία έπραξε αυτό που έπρεπε.

Δημοτική Συνεργασία
Ελληνικού-Αργυρούπολης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.