Ανδρέας Βαζαίος: «Είναι τεράστια εμπειρία για μένα αυτό το παγκόσμιο και η κούρσα του ημιτελικού»




Ο Ανδρέας Βαζαίος μπορεί να μην κατάφερε να επαναλάβει στον ημιτελικό μία κούρσα αντίστοιχη της πρωινής στα 200μ. μεικτή ατομική, ωστόσο η παρουσία του στο Καζάν κρίνεται απόλυτα πετυχημένη.

Το 100άρι που έκανε στη σκυτάλη 4Χ100μ. ελεύθερο στην πρεμιέρα της κολύμβησης στο Καζάν ο Ανδρέας Βαζαίος, προϊδέαζε για κάτι καλό στα ατομικά του αγωνίσματα. Ο κολυμβητής της Αργυρούπολης, επιβεβαίωσε σήμερα την υποψία ότι κάτι καλό θα έκανε. Για την ακρίβεια πέτυχε κάτι εξαιρετικό.

Η πρωινή του κούρσα στον προκριματικό των 200μ. μ. ατομική ήταν εξαιρετική και έφερε το 1:58.92, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το πανελλήνιο ρεκόρ και το χρόνο που έκανα.

Ήταν στόχο μου, μαζί με την πρόκριση στον ημιτελικό. Ήταν μεγάλη έκπληξη που το πέτυχα το πρωί, όπως και το ό,τι προκρίθηκα με τον πέμπτο καλύτερο χρόνο», δήλωσε στο Sportsfeed και συνέχισε: «Είναι τεράστια εμπειρία για μένα αυτό το παγκόσμιο και η κούρσα του ημιτελικού». Κάνοντας και τον απολογισμό της απογευματινής του κούρσας, πρόσθεσε: «Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, χωρίς να νιώθω ιδιαίτερη κούραση από την πρωινή κούρσα. Παρ’ όλα αυτά, δυστυχώς λόγω άγχους και πίεσης δεν μπήκα στην κούρσα συγκεντρωμένα. Δεν πειράζει. Ήταν ένα τεράστιο μάθημα. Τώρα έχει ξεκούραση για τα υπόλοιπα αγωνίσματά μου, όπου θα προσπαθήσω να δώσω επίσης τον καλύτερό μου εαυτό».

Ο Βαζαίος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει όσους είναι κοντά του σε αυτή την όμορφη διαδρομή. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τον Αθλητικό Ναυτικό Όμιλο Αργυρούπολης, την πρόεδρο Κική Κοντογιάννη και το διοικητικό συμβούλιο, που σε συνεργασία με το δήμαρχο Αργυρούπολης-Ελληνικού Γιάννη Κωνσταντάτο προσπαθούν να έχουμε σωστές εγκαταστάσεις, παρά τις πολύ δύσκολες καταστάσεις που περνάει η χώρα μας, ώστε να μπορούμε να κάνουμε την απαιτούμενη προετοιμασία για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Τους προπονητές μου Βαγγέλη Κοζομπόλη, Αλέξανδρο Νικολόπουλο, Δημήτρη Αθυμαρίτη, οι οποίοι πιστεύουν σε μένα και προσπαθούν συνέχεια για να βελτιώνομαι. Το γιατρό μου Δημήτρη Αντωνακάκη, το γυμναστή μου Αλέξανδρο Προβολισιάνο, καθώς και τους φυσικοθεραπευτές μου Σούλα Θάνου και Μάριο Παπαγιαννόπουλος. Φυσικά και το χορηγό μου, την Αρένα, που μου προσφέρει όλο τον αθλητικό εξοπλισμό μου», είπε χαρακτηριστικά.

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.