Παραιτήθηκε από τη Βουλιαγμένη ο Τεό Λοράντος




Την παραίτησή του από την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης της Βουλιαγμένης υπέβαλε σήμερα ο Τεό Λοράντος. Ο άλλοτε διεθνής πολίστας βρισκόταν “στο τιμόνι” του ΝΟΒ τα τελευταία πέντε χρόνια και πανηγύρισε μαζί του το νταμπλ του 2012, ενώ νωρίτερα (2008-10) υπήρξε επί διετία βοηθός του Γιάννη Γιαννουρή.

«Από σήμερα δεν είμαι πια προπονητής της Βουλιαγμένης. Τα επτά χρόνια που είχα τη τιμή να υπηρετήσω το σύλλογο από το πόστο του προπονητή (δύο ως βοηθός του Γιάννη Γιαννουρή και πέντε ως πρώτος προπονητής) αποτέλεσαν μια μεγάλη προσωπική και πάνω απ’ όλα επαγγελματική εμπειρία.

Με την ομάδα ζήσαμε έντονες στιγμές, άλλες καλές όπως η κατάκτηση του νταμπλ το 2012 και άλλες δυσκολότερες, τις οποίες θα έχω όλες ανεξαιρέτως για πάντα χαραγμένες στη μνήμη μου”, αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Λοράντος, ο οποίος ευχαρίστησε τη διοίκηση, τους αθλητές και τους εργαζόμενους του Ομίλου για τη συνεργασία, ενώ κατέληξε υπογραμμίζοντας ότι εκπλήρωσε ένα παιδικό όνειρο, κατακτώντας πρωτάθλημα ως προπονητής της ίδιας ομάδας, στην οποία ανδρώθηκε ως αθλητής.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τον ευχαριστούμε μέσα απο την καρδιά μας για όσα προσέφερε στον Ν.Ο.Β, και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ήδη επιτυχημένη καριέρα του.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.