Πλαζ Βούλας – Νίκη της “δημοσιογραφίας των πολιτών” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




H “δημοσιογραφία των πολιτών” στα social media απέδειξε ότι αν οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το facebook, όχι μόνο για να ποστάρουν selfies, αλλά και για να καταγγέλλουν διάφορα στραβά που συμβαίνουν δίπλα τους, μπορούν να καταφέρουν πολλά!

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ένας ενεργός πολίτης ο Panos Tasiopoulos ανέβασε στο group Το Forum των 3Β (Βάρη – Βούλα  – Βουλιαγμένη) που διαχειρίζεται ο Dimitris Maltezos, μία φωτογραφία, από το πάρκινγκ της πλαζ  S Beach Athens στη Βούλα. Η φωτογραφία έδειχνε ότι οι υπεύθυνοι είχαν τοποθετήσει μπάρες πάνω στις κίτρινες πλάκες καθοδήγησης για τους τυφλούς.

Ακολούθησε καταιγισμός αρνητικών σχολίων. Το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις και έφτασε στα αυτιά του δημάρχου. Έπεσαν διάφορα τηλέφωνα και την επόμενη ημέρα οι υπεύθυνοι της πλαζ έβγαλαν τις μπάρες που είχαν τοποθετήσει παράνομα. Το ερώτημα βέβαια παραμένει. Με ποιες πλάτες  προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια; Γιατί χρειάζονται πλάτες για να κάνεις τέτοια παρανομία. H “δημοσιογραφία των πολιτών” όμως τους χάλασε τη δουλειά.

Γιατί αν δεν είχε πάρει διαστάσεις το θέμα, οι μπάρες θα βρίσκονταν ακόμη εκεί. Και αν έκαναν τέτοια χοντρή παρανομία έξω από την πλαζ, φανταστείτε τι έχουν κάνει μέσα…

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΞΕΣΗΚΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ 3Β

Μουσικές βραδιές στη Λίμνη Βουλιαγμένης

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.