Μαζική συμμετοχή στα “Λιουγκεια 2015”




(ANOG ( ΑΝΟΓ Γλυφαδας) Athletic Nautical Club of Glyfada)

Καλοί χρόνοι, έντονος συναγωνισμός και πολλές όμορφες στιγμές είχαν την ευκαιρία να ζήσουν όσοι βρέθηκαν στο κολυμβητήριο του Ομίλου μας που πλημμύρισε παιδιά τον σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μαζί τους και περίπου εκατό κολυμβητές που ανήκουν στον ΑΝΟΓ κι έδειξαν ότι είναι έτοιμοι για νέες μεγάλες επιτυχίες στις επίσημες διοργανώσεις του καλοκαιριού που πλησιάζουν .
«Οι αγώνες ήταν πολύ καλοί τόσο οργανωτικά όσο και αγωνιστικά. Είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους κολυμβητές μας από τους μικρότερους μέχρι και τους μεγαλύτερους καθώς και την πρόοδο που έχουν κάνει αλλά δώσαμε την ευκαιρία και σε αθλητές άλλων σωματείων να πάρουν μέρος σε μια εξαιρετική διοργάνωση που αποτελεί πλέον παράδοση για την ελληνική κολύμβηση» τόνισε ο αρχιπροπονητής κολύμβησης του ΑΝΟΓ Μίλτος Κανελλόπουλος.

Στα «Λιούγκεια 2015» που παρακολούθησε τόσο ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου , όπως και ο πρόεδρος του ΑΝΟΓ Κωνσταντίνος Μιτζάλης πήραν μέρος και 12 Κινέζοι κολυμβητές και κολυμβήτριες που φιλοξενούνται από τον ΑΝΟΓ εδώ και λίγες μέρες.

Κατά την διάρκεια των αγώνων η διοίκηση του Ομίλου μας με επικεφαλής τον Γενικό αρχηγό Κωνσταντίνο Σοφούλη βράβευσε τους αθλητές ας που κατέχουν πανελλήνια ρεκόρ και συγκεκριμένα τους Ιωάννα Σαχά, Νικήτα Αλύ , Νίκο Κουζή και Λιού Νιάνγκουο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.