Ελληνικό – Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας




Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015, ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας του Ελληνικού με την καθοδήγηση του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης.

Από νωρίς το πρωί οι υπηρεσίες καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου, το Σώμα Εθελοντών, η ΜΚΟ «Υδροναύτες», το Ώρα για Δράση, το 2ο Σύστημα Αεροπροσκόπων, οι Χειμερινοί Κολυμβητές Ελληνικού Αργυρούπολης καθώς και πολλοί  κάτοικοι που αγαπούν και θέλουν την παραλία μας καθαρή, έδωσαν το παρόν.

Ο καθαρισμός έγινε σε όλη σχεδόν την έκταση της παραλίας αλλά και στο βυθό που το αποτέλεσμα της αποκομιδής έδειξε την ανάγκη για τακτικές ανάλογες δράσεις.

Σκοπός της προσπάθειας αυτής, είναι να ευαισθητοποιήσουμε φορείς, συλλογικότητες, εθελοντές  και κατοίκους για ένα καλύτερο πιο καθαρό περιβάλλον.

Με αφορμή την παγκόσμια μέρα περιβάλλοντος,  ο Δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος επεσήμανε την ανάγκη ευαισθητοποίησης των κατοίκων για το περιβάλλον και ιδιαίτερα στην πόλη μας που έχει το προνόμιο να διαθέτει και βουνό και θάλασσα εντός των ορίων της.

O Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, που ευχαρίστησε  όλους τους φορείς καθώς και τους συνεργάτες, συναδέλφους Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους που παρέστησαν και συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα «για μια παραλία καθαρή στους κατοίκους της»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.