Βραβεύτηκαν οι νικητές του 1ου Μαθητικού Διαγωνισμού Φωτογραφίας




Στην κατάμεστη αίθουσα της Πνευματικής Εστίας βραβεύτηκαν, την Τετάρτη 3 Ιουνίου, οι νικητές του 1ου μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας που διοργάνωσε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας.

Σε κλίμα χαράς και ενθουσιασμού, τα παιδιά που επιλέχθηκαν από την κριτική επιτροπή, παρέλαβαν τα βραβεία και τους επαίνους.

Ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, δήλωσε χαρούμενος και ικανοποιημένος, από τις συμμετοχές των μαθητών που ξεπέρασαν τις 100, αποτυπώνοντας με τον φακό τους τις ομορφιές της πόλης μας, με περισσότερες από 300 φωτογραφίες οι οποίες θα αποτελέσουν ένα φωτογραφικό αρχείο του Δήμου, ενώ πολλές θα είναι αναρτημένες στην αίθουσα της Πνευματικής Εστίας το προσεχές διάστημα. Στη συνέχεια εξέφρασε την ελπίδα ότι αντίστοιχοι μαθητικοί διαγωνισμοί θα γίνουν θεσμός. Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους διευθυντές των σχολείων για τη συμβολή τους στην επιτυχία του διαγωνισμού.

Η τελετή ξεκίνησε με τους μαθητές της μουσικής σχολής «Studio Vocalis» οι οποίοι για μια ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν αφιλοκερδώς στο κάλεσμά του Δήμου και ενθουσίασαν τον κόσμο που είχε γεμίσει την αίθουσα.

Η βραδιά συνεχίστηκε με τις βραβεύσεις τις οποίες έκαναν, ο Δήμαρχος, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, η Αντιδήμαρχος, Νανά Κάραγιαν, ο πρόεδρος της Δημοτική Επιτροπής Παιδείας,  Νίκος Βάσης, ο δημοτικός σύμβουλος, Νίκος Ψαλλίδας, η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής, Μίμα Νικηφοράκη, οι πρόεδροι των τοπικών συμβουλίων, Μαίρη Κανέλλου και Άννα Λεντή και η Βίκυ Αμπελικάκη τοπική σύμβουλος Βούλας.

Τέλος, ξεχωριστά τιμήθηκε και η κριτική επιτροπή με πλακέτα που έφερε τις προσωπικές ευχαριστίες του Δημάρχου, για τον πολύτιμο χρόνο που αφιλοκερδώς διέθεσαν στην επιλογή και βράβευση των φωτογραφιών των παιδιών.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν οι Γιάννης Ασημακόπουλος καθηγητής φωτογραφίας, Δημήτρης Τσεβάς εκπαιδευτικός φωτογραφίας και Νέλλα Γκόλαντα γλύπτρια πολεοδομικού τοπίου και επίτιμο μέλος αρχιτεκτόνων τοπίου Ελλάδας.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε αναλάβει η πρόεδρος της πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής Δώρα Τριάντη.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου θα δείτε τις φωτογραφίες των μαθητών.

Φωτογραφίες μαθητών Λυκείου

Φωτογραφίες μαθητών Γυμνασίου

Φωτογραφίες μαθητών Δημοτικού

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.