Από την Ηλιούπολη στην Κηφισιά το ζευγάρι που έκλεβε πορτοφόλια από ηλικιωμένους
Συνελήφθησαν στην Κηφισιά, μια 39χρονη γυναίκα ένας 40χρονος, για κλοπές σε βάρος ηλικιωμένων ανδρών στα Βόρεια προάστια.

Όπως διαπιστώθηκε από την αστυνομική έρευνα, η 39χρονη εντόπιζε ηλικιωμένους άνδρες στον δρόμο, τους προσέγγιζε και αποσπώντας τους την προσοχή με τέχνασμα, τους αφαιρούσε από τις τσέπες το πορτοφόλι. Στη συνέχεια επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο, στο οποίο την ανέμενε ο 40χρονος και τρέπονταν σε φυγή.

Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της δράσης τους ήταν ότι, μετά από κάθε κλοπή και προκειμένου να δυσχεράνουν τον εντοπισμό τους, άλλαζαν τα ρούχα τους

Κατά το τελευταίο δίμηνο, εξακριβώθηκε ότι έχουν διαπράξει, με τον ίδιο τρόπο δράσης, τέσσερις (4) κλοπές από ηλικιωμένους άνδρες, σε περιοχές των βορείων προαστίων.

Σε βάρος των συλληφθέντων, σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για διάπραξη κλοπών κατ’ εξακολούθηση, ενώ επιπλέον εξακριβώθηκε ότι στο παρελθόν είχαν συλληφθεί ξανά για παρόμοια αδικήματα, στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση σε Τακτικό Ανακριτή.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.