Έκθεση των Εικαστικών Καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – ΑργυρούποληςΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ:

H έκθεση των Εικαστικών Καλλιτεχνών του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης έχει γίνει πλέον θεσμός για τα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, και πραγματοποιείται στο πολιτιστικό κέντρο Ελληνικού. Είναι ένα βήμα που δίνει ο δήμος κάθε χρόνο στους συμμετέχοντες καλλιτέχνες να παρουσιάσουν στο κοινό τη δουλειά τους.

Φέτος η έκθεση πραγματοποιήθηκε από τις 23 – 26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ και η συμμετοχή ήταν μεγάλη. Τα εγκαίνια της έκθεσης που έγιναν την Παρασκευή 24/4/2015 στις 20:00 και πλαισιώθηκαν με μουσική συγκέντρωσαν πλήθος κόσμου και σύσσωμη την πολιτική ηγεσία του δήμου, τoν Δήμαρχο κ. Κωνσταντάτο Γιάννη, Αντιδημάρχους  και δημοτικούς συμβούλους που συγχάρηκαν από κοντά τους δημιουργούς.

Μετά από αυτή την επιτυχία η έκθεση παρατείνεται και στις 27 – 28 Απριλίου με ώρες λειτουργίας 18:00 – 22:00 για να έχουν την ευκαιρία να τη θαυμάσουν και άλλοι φίλοι της τέχνης.

Τα ποικίλα θέματα όπως προσωπογραφίες, τοπία, αγιογραφίες, θαλασσογραφίες  και οι διαφορετικές τεχνικές όπως ζωγραφική με μολύβι, κάρβουνο, ελαιογραφίες , ακρυλικά κ.α. ενθουσίασαν τους επισκέπτες. Το Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού μεταμορφώθηκε σε πινακοθήκη που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από καμία «καταξιωμένηgallery»

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα μέλη της πολιτιστικής επιτροπής και ιδιαίτερα στην κ. Πέππα Μαρία για το στήσιμο της έκθεσης καθώς επίσης, στο προσωπικό του δήμου για την συμμετοχή τους  σε όλα τα στάδια της διαδικασίας, για να παρουσιαστεί αυτό το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, καλούμε όλους όσους δεν την επισκέφθηκαν να το κάνουν και ευχόμαστε και του χρόνου να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε άλλη μία παρόμοια ή και γιατί όχι ακόμη καλύτερη έκθεση.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X