2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix, στον ΆλιμοΟ Δήμος Αλίμου και ο Αθλητικός Σύλλογος «Feel Good Sports Club» διοργανώνουν την Κυριακή, 24 Μαΐου 2015 το 2ο ATTIKA RUN & FUN Grand Prix με τη στήριξη της Cyta. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Με στόχο την άθληση, την υγεία αλλά και τη χαρά που προσφέρει ο μαζικός αθλητισμός, πέντε Δήμοι (Πειραιάς, Γλυφάδα, Παλαιό Φάληρο, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη, Άλιμος) συμμετέχουν σε αυτή τη διοργάνωση, προτρέποντας τους πολίτες τους να γνωρίσουν τα ευεργετικά οφέλη του τρεξίματος.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν σε μια διοργάνωση διαφορετική από όλες τις άλλες. Συγκεκριμένα, θα διεξαχθεί μια σειρά αγώνων RUNNING 10 χλμ. και 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά στους πέντε παραπάνω Δήμους της Αττικής. Θα υπάρχει συγκεντρωτική τελική βαθμολογία για την τελική κατάταξη στο Grand Prix.

Η βαθμολογία θα είναι ατομική και ομαδική. Η τελική κατάταξη προκύπτει από το άθροισμα των βαθμών από τις τρεις (3) καλύτερες επιδόσεις – αγώνες. Επιπλέον σε κάθε διοργάνωση θα διεξάγεται και αγώνας 1 χλμ. για παιδιά δημοτικού (Δ΄, Ε΄ ΣΤ΄).

Πληροφορίες συμμετοχής
Αγώνας 5χλμ, Άλιμος ▶ http://goo.gl/xdaSXx
Αγώνας 10χλμ, Άλιμος ▶ http://goo.gl/adL9D0
Αγώνας 1χλμ για παιδιά Δημοτικού, Άλιμος ▶http://goo.gl/64YYAx

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X