310 συμμετοχές στο τουρνουά μπάσκετ




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Απριλίου 2015 το Τουρνουά 3Χ3 Μπάσκετ, που διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό Ελληνικού – Αργυρούπολης σε συνεργασία με την Ελληνική  Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν επί της Λ. Μ. Γερουλάνου στο ύψος της πλατείας Βάρναλη.  

Το τουρνουά  διήρκησε δύο μέρες, με την συμμετοχή 310 αθλητών μικρών και μεγάλων ηλικίας από 8 έως 18 ετών. Οι μικροί συμμετέχοντες ευχαριστήθηκαν και απόλαυσαν την διοργάνωση αφού, η διαφορετικότητα του συγκεκριμένου τουρνουά είναι ότι παίζουν με τους φίλους τους και μόνο, σε αυτοσχέδια γήπεδα του δρόμου και όχι όπως έχουν συνηθίσει να παίζουν.

Το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν οι προκριματικοί όλων των ομάδων και ο διαγωνισμός ελευθέρων βολών, ενώ την Κυριακή διεξήχθησαν οι Τελικοί όλων των κατηγοριών και ο διαγωνισμός τριπόντων.Γονείς, φίλοι, φίλαθλοι και όσοι αγαπούν το Basket ήταν εκεί, παρακολούθησαν και χειροκρότησαν όλες τις προσπάθειες από κοντά.

Οι υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι  από την οργάνωση του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. καθώς υπήρχε προσωπικό που συμμετείχε και βοήθησε στην διοργάνωση και  διεξαγωγή των αγώνων.

Στο τέλος της εκδήλωσης επιβραβεύτηκε τόσο η προσπάθεια όσο και η συμμετοχή όλων των παιδιών, με την απονομή  αναμνηστικών διπλωμάτων, αλλά και μεταλλίων και πλούσιων δώρων στις ομάδες που κατέκτησαν τις πρώτες και δεύτερες θέσεις.

Στο Τουρνουά παραβρέθηκε ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κωνσταντάτος Γιάννης, που αν και ακατάλληλα ντυμένος, προσπάθησε να δείξει τις ικανότητες του στο μπάσκετ. Επίσης την παρουσία τους έδωσαν Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και μέλη του Δ.Σ. του Ο.Ν.Α.Δ.Ε.Α. Ο Πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ κ. Καλιντέρης Γιώργος τόνισε ότι ο Οργανισμός θα στηρίξει με κάθε τρόπο τέτοιου είδους διοργανώσεις οι οποίες προωθούν τον Αθλητισμό και κυρίως την ενασχόληση των παιδιών με αυτόν.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, την Τροχαία Ελληνικού, το Α.Τ. Αργ/λης, τον Ο.Α.Σ.Α., το Mediterraneo Hospital, καθώς και όσους άλλους συνέβαλαν στην ασφαλή διεξαγωγή του Τουρνουά.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.