Χωράνε τα χαμόγελα σε ένα τόσο σοβαρό θέμα;

Συγγραφέας
25 Απριλίου, 2015
1 λεπτό διάβασμα

Η φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο τύπου του δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, αφορούσε τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, στις 20 Απριλίου, με αφορμή κάποια παραπλανητικά δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μεταφορά χιλιάδων μεταναστών, στο πρώην αεροδρόμιο του Ελληνικού.

Aλήθεια, κανένας από τους εικονιζόμενους (πέντε δήμαρχοι και μία αντιδήμαρχος) δεν σκέφτηκε ότι δεν χωράνε τα χαμόγελα σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα; Και μάλιστα μία μέρα μόλις μετά, την εκατόμβη θυμάτων στα ανοιχτά της Λιβύης;

Μιλάμε για επικοινωνιακή γκάφα, που δυστυχώς δεν εκθέτει μόνο τους πέντε δημάρχους και τη συμπαθή αντιδήμαρχο Γλυφάδας, αλλά εκθέτει και τους δημότες τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

“Δεν θα επιτρέψουμε να μετατραπεί το πρώην αεροδρόμιο σε πρόχειρο χώρο εναπόθεσης ψυχών – θέλουμε ανάπτυξη”

H κόντρα Κονδύλη – Μπελιά για τους πρόσφυγες, τα τρομολαγνικά δημοσιεύματα για το Ελληνικό και η ηχηρή απουσία της Μαρίας Ανδρούτσου

Μοιραστείτε το άρθρο

notia team

Ο συγγραφέας δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το βιογραφικό του.

Δείτε όλα τα άρθρα από notia team

Συνεχίστε να Διαβάζετε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα από τη συλλογή μας