“Θυμάστε τις λιμνούλες στο βουνό μας;”




Θυμάστε οι παλαιοί Αργυρουπολίτες τις λιμνουλες στο βουνό μας; Σήμερα μετά από χρόνια τις “ξεθάψαμε ” πάλι μέσα από την δράση του δήμου μας να καθαρίσουμε το βουνό. Ευχαριστώ τις υπηρεσίες αλλά και τους δεκάδες δημότες που έσπευσαν να βοηθήσουν στον καθαρισμό. Ανάμεσα τους πολλά σχολεία, φορείς όπως η Ένωση Κρήτων και από δημοτικές παραταξεις μόνο την Ενωμένη Πόλη που έδωσε δυναμικό παρόν.

Γιάννης Κωνσταντάτος

 

ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!!!

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς, έναν προς ένα, τους 200 και πλέον συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας να καθαρίσουμε το βουνό μας στα πλαίσια της πανελλήνιας δράσης “LetsDoItGreece”, στην οποία, όπως είδατε, συμμετείχαμε ενεργά και οργανωμένα.

“Ολους τους συνεργάτες και συναδέλφους που δουλέψαμε για τον σκοπό αυτό”

»Ευχαριστούμε το 1ο ΕΠΑΛ Αργυρούπολης που συμμετείχε με τους 40 μαθητές και καθηγητές τους, το 1ο Γυμνάσιο Αργυρούπολης, το Σύλλογο Κρητών Αργυρούπολης, το Σύστημα Αεροπροσκόπων Ελληνικού – Αργυρούπολης, την Ενωση Γονέων, τον Λαογραφικό Σύλλογο “Η Αργυρούτπολη”, την “Χοροέκφραση”, το Γραφείο Εθελοντών του Δήμου μας με τον επικεφαλή του, κ. Β. Νικοθόδη, και, τέλος, τη Δ/νση Περιβάλλοντος και Πρασίνου με τους εργαζομένους, για τη σημαντική συμβολή της στην επιτυχία της δράσης και στην αποτελεσματική καθοδήγηση και συντονισμό των συμμετεχόντων σε αυτήν.

» Η σημερινή μεγάλη και ενεργός συμμετοχή των συμπολιτών μας – και ιδιαίτερα των πολλών νέων, που δείχνουν την ευαισθησία τους για το περιβάλλον – μας δίνει δύναμη και μας εμψυχώνει να συνεχίσουμε άοκνα τη δράση μας για το περιβάλλον, τόσο στον περιαστικό, όσο και στον αστικό ιστό του δήμου μας».

” Ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας που με την συμβολή τους βοήθησαν να υλοποιηθεί η δράση, SANITAS, ΤΡΙΑ ΕΨΙΛΟΝ, ΠΟΛΙΤΙΔΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΚΑΛΥΒΑΣ ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ, Εταιρεία κοινωνικής εξυπηρέτησης ΤΟΓΡΙΔΗΣ”

Basilis Kritikos

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.